HISTÒRIA DE L'EDITORIAL
FUND
ADA EL 1923

 Llibres en Castellà | Recerca de llibres | Comandes
Llista de preus | Distribuïdors | Contacta amb nosaltres


 COL·LECCIONS

Els Primers Llibres
Àlbums Il·lustrats
Com i Per què?
Contes Universals

Enid Blyton
Tintín

Terres i mars   

 

Segueix-nos:
EN
CATALÀ
EN
CASTELLÁ
NOVETATS ABRIL 2016 i anteriors     

EL GRAN LLIBRE DE LES CUQUES
Yuval Zommer
Marietes, cucs i aranyes, el món està ple de bestioles fascinants! El gran llibre de les bestioles està ple de dades perquè els nens comencin a explorar l'àmplia gamma d'insectes que poblen la nostra Terra. A les primeres pàgines, els nens aprenen que els insectes viuen a gairebé totes les parts del planeta i s'ensenyen alguns trucs perquè es converteixin en observadors de bestioles. A mesura que el llibre avança es mostren els principals grups d'insectes, així com algunes de les seves peculiaritats: insectes que surten a la nit, insectes bebè, cicles de vida, insectes que s'amaguen o com és la llar d'alguns d'ells.
Amb un divertit text replet de fets contrastats i unes il·lustracions repletes de color, aquest llibre sorprendrà tant a nens com a adults.


ELS CINC AL PASSADIS SECRET
Enid Blyton
Una altra vegada d’acampada! Aquest cop els Cinc han plantat la seva tenda prop d’una vella casa en ruïnes, que sembla que estigui abandonada des de fa anys. Quan l’Anna sent sorolls estranys en plena nit, els altres no la creuen... fi ns que veuen unes llums fantasmals! Està la casa realment encantada, o hi podria haver una altra explicació igual de sinistra?
A partir de 7 anys.


ELS CINC AL TURÓ DE BILLYCOCK
Enid Blyton

Bé! Són vacances i els Cinc les estan passant en una granja al turó de Billycock. El més emocionant és que han fet un nou amic, un pilot de veritat! Però quan desapareix amb material d’alt secret, els Cinc queden desconcertats. Podria, el seu nou amic, ser un espia?
A partir de 7 anys.

EDITORIAL JOVENTUT © 2016   c/ Provença, 101 ·  08029 Barcelona   ·  Tel. (34) 93.444.18.00  ·  Fax: 93.439.83.83