Llibres en Castellà | Recerca de llibres | Notícies | Ressenyes | Comandes
Llista de preus | Distribuïdors | Contacta amb nosaltres | Segueix-nos al Facebook

Ilustración de Mary Grandpré para El sonido de los colores
EN
CATALÀ

RALF
Jean Jullien
Ai! Quina pudor de fum! En Ralf surt corrent de la seva caseta per avisar els seus amos del perill... però les potes del darrere li queden encallades a la porta de la casa! Llavors passa una cosa sorprenent: el cos d’en Ralf s’estira, s’allarga i s’estén sense fi!


EL MEU COS ES MEU!
Pro Familia y Dagmar Geisler

«Sóc la Clara, i tinc quelcom molt especial: el meu cos! És meu i de ningú més. Si no m’agrada que em toquin, dic: “Deixa’m. No em toquis. No ho vull.”»
Dir que no i protegir-se de contactes desagradables no és fàcil. Els nens que se senten segurs de si mateixos tenen més facilitat per dir ben clar el que volen i el que no. Per això és important que tots els nens prenguin consciència dels seus sentiments i del seu cos. Només així podran establir límits. A partir dels 5 anys.
· Prevenció contra l’abús.
· Premiat amb el Premi al Llibre Infantil i Juvenil de l’Associació Alemanya de Metgesses «Ploma de Plata».


JO TAMBÉ VAIG SER DINS LA PANXA DE LA MAMA?
Dagmar Geisler
La Lili, una amiga de la mama, ha vingut de visita. Té una panxa ben rodona i força grossa. —Hi ha un bebè que està creixent a dins! —diu la mama. —Jo també vaig ser dins la teva panxa? —pregunto.
—És clar! —diu la mama. —I la teva panxa era tan grossa com la de la Lili? La mama riu. —Jo crec que la meva panxa era fins i tot un xic més grossa que la seva. Tu eres un bebè molt gran quan vas néixer...
Què pot ser més fascinant que saber d’on véns? Aquest llibre ofereix l’ocasió de parlar sobre un tema molt important als nens que volen saber realment quin ha estat el seu camí.
A partir de 7 anys.


EL SO DELS COLORS  ELS COLORS I ELS SONS DE L'ART ABSTRACTE DE KANDINSKI
Barb Rosenstock i Mary Grandpré
Vasya es passava el dia educant-se per ser un nen rus com cal..., fins el dia en què la seva tia li va regalar una petita caixa de fusta, plena de pintures. Vasya va barrejar el vermell amb el groc, després el vermell amb el blau. A mesura que canviaven els colors, sentia una musica... Vasya sentia cantar els colors!
«Vaig veure tots els colors dins del meu cap, eren davant dels meus ulls; línies salvatges, com embogides, que s'esbossaven davant meu.»
Vassili Kandinski.

NOVETATS   FEBRER 2015

EL GRAN LLIBRE DE L'ECOLOGIA
Mary Hoffman i Ros Asquith
T’agradaria poder fer alguna cosa per salvar les espècies en perill d’extinció, protegir els boscos i les plantes, i mantenir el nostre aire i la nostra aigua nets i segurs? Llavors ets un ecologista en potència: Penses en verd! Descobreix en aquest àlbum de quina manera pots contribuir a cuidar el nostre planeta per als nens del futur: tanca les aixetes, estalvia energia, conrea plantes per a les abelles, redueix, reutilitza, recicla, i sobretot no dubtis a preguntar!  A partir de 5 anys.


EL NEN NOU
Lauren Child
L’Elmore Green, com molts altres nens, va arribar al món essent fill únic. Tenia una habitació només per a ell, i tot el que hi havia era seu. Els seus pares creien que ell era el petit més adorable del món. Però un dia, tot va canviar...
A partir de 4 anys.


EL GORIL·LA EIXERIT
Nadine Robert i Gwendal Le Bec

Aquest matí, l’avi demana al petit goril·la que vagi a buscar tres ous a la vora del riu.
—Genial! —respon el petit—. Hi vaig de seguida!
El tumbili el segueix, i en veure que recull els ous, es pensa que els agafa sense permís i que es mereix un càstig.
· A partir de 4 anys.

         NOVETATS   2014

LINDBERGH. L'AGOSARADA HISTÒRIA D'UN RATOLÍ VOLADOR
Torben Kuhlmann
Corrien temps difícils per als ratolins…, uns nous paranys diabòlics els havia fet fugir gairebé tots cap a Amèrica, la terra de la llibertat. Quan el petit ratolí de biblioteca se n'adonà, s'havia quedat sol i sense possibilitat de marxar. Llavors es va empescar un pla molt agosarat: Aniria a Amèrica volant! Un repte per a un petit ratolí, un gran pas per a l'aviació.
Una aventura extraordinària sobre l'exili i la història de l'aviació, amb un annex final que recull les proeses de grans aviadors.
Lindbergh s'ha convertit en pocs mesos en un èxit arreu del món, traduït a més de 19 idiomes i amb més de 30.000 còpies venudes només a Alemanya.  A partir de 8 anys.


SI JO FOS UN LLIBRE
José Jorge Letria i André Letria

“Si jo fos un llibre, m’agradaria fer lliure i indomable el lector que m’escollís”. Un llibre no és tan sols un conjunt de fulls impresos, agrupats de forma ordenada. Dins un llibre s’amaga tot un món. Només cal obrir-lo. El llibre és un objecte màgic i captivador que té la capacitat de canviar les nostres vides, per fer-nos seguir un camí diferent del que havíem planejat... Pot ser un llibre avió, per ajudar-nos a volar; un llibre llum, que ens il·lumini en la foscor; un llibre túnel, d'on surten sons inesperats... Hi ha un llibre per a cada ocasió...
A partir de 7 anys.


L'ENDRAPASOMNIS
Michael Ende, il·lustrat per Annegert Fuchshuber
Tenir por als malsons ja és terrible per a tots els nens; doncs imagina per a una princeseta que es diu Dormissona i que viu al País de la Bona Son, on els seus habitants creuen que dormir bé és la cosa més important de totes les coses que es fan i es desfan.
El rei del País de la Bona Son decideix viatjar pel món en la recerca d’un remei contra els malsons de la seva filla.
A partir de 7 anys.


EN JAN I EN PEP FAN UN FORAT
Mac Barnett i Jon Klassen

En Jan i en Pep es proposen trobar quelcom espectacular. Es posen a cavar i a cavar. Sempre ho tenen ben a prop, però no ho troben. No obstant això, el dia resulta ser bastant espectacular després de tot…
Una encantadora i divertida història de la mà dels autors de Llana a dojo.
A partir de 6 anys.


BENVOLGUDA MALALA
Rosemary McCarney i Plan Internacional
Malala Yousafzai és una nena pakistanesa, víctima d'un atemptat talibà el 2012, simplement perquè volia anar a l'escola. Des d'aquell moment s'ha convertit en la veu dels drets de les nenes (essent a la tardor del 2013 la persona més jove en ser nominada pel Premi Nobel de la Pau). Aquest és un recull de cartes –il·lustrades amb belles fotografies de Pla Internacional– escrites per nenes de tot el món, afectades per la pobresa, la discriminació i la violència, en les quals expressen la seva solidaritat i germanor amb la Malala i la seva admiració per ella.
A partir de 7 anys.


PETIT ÓS I ELS SIS RATOLINS BLANCS
Chris Wormell

Un petit ós surt a passejar i es troba sis ratolins blancs aterrits en el més profund d’un bosc feréstec. S’han perdut, es fa fosc... i els sis ratolins estan segurs que algú se’ls cruspirà! Però no cal patir, perquè el petit ós és aquí per ajudar-los. Tanmateix, les seves idees seran prou enginyoses com per salvar-los de les criatures que s’amaguen en la foscor?
Vet aquí una meravellosa història que enalteix la valentia i la rapidesa mental.


QUAN SIGUI GRAN…
PatrickGeorge
Imagina't que buscant entre les teves disfresses trobes un pegat per a l'ull. Posa-te'l i converteix-te en un pirata! Amb aquest llibre, un senzill detall en una pàgina transparent d'acetat transformarà el personatge, com per art de màgia.
Imagina't que, ja des de ben petit, pots convertir-te en astronauta, veterinària, o superheroi, tot és possible! A partir de 4 anys.


AVENTURA DE TARDOR
Enid Blyton,   i
l·lustracions de Jamie Littler
En Tim veu algú sospitós al tren. Què té d'inusual un dels passatgers? Com resoldran els Cinc aquest misteri?
A partir de 7 anys.


LA JORDI VOL TALLAR-SE ELS CABELLS
Enid Blyton,   il·lustracions de Jamie Littler

La Jordi només vol anar a tallar-se els cabells, però topa amb uns lladres. En Juli, en Dick i l'Anna estan massa ocupats menjant gelats per ajudar-la. Qui la vindrà a rescatar?


EN TIM RESOL UN CAS
Enid Blyton,   il·lustracions de Jamie Littler

Els Cinc veuen con segresten un nen a la platja i corren a buscar-lo. Però, on l'han amagat els segrestadors? En Tim els conduirà a la resposta?


UNA TARDA MANDROSA
Enid Blyton,   il·lustracions de Jamie Littler
Fa tanta calor que els Cinc han decidit passar una tarda de relax. Però la colla no passarà la tarda de pau i tranquil·litat que s'imagina... Qui són els homes de la moto? Podran aturar-los?

EDITORIAL JOVENTUT © 2015   c/ Provença, 101 ·  08029 Barcelona   ·  Tel. (34) 93.444.18.00  ·  Fax: 93.439.83.83