EDITORIAL JOVENTUT


Llibres en Castellà | Recerca de llibres | Comandes
Llista de preus | Distribuïdors | Contacta amb nosaltres


          COL·LECCIONS

Els Primers Llibres
Àlbums Il·lustrats
Joventut Còmic
Com i Per què?
Contes Universals
Col·lecció Joventut
Enid Blyton
Tintín
Terres i mars

Segueix-nos:
    EN CATALÀ
     EN CASTELLÁ
  INSTAGRAM
  
 
 
     NOVETATS JULIOL 2018 i anteriorsELS ANIMALS
Cécile Jugla
Marion Piffaretti
La primera enciclopèdia il·lustrada perquè els més joves lectors descobreixin més de 200 animals a través de les imatges, amb l’ajuda d’informació senzilla i concisa, i jocs per fer més divertit l’aprenentatge. El llibre agrupa els animals en tres apartats diferents: a casa, a prop de casa, i lluny, i en ells el jove lector va descobrint com viuen, què mengen, quin és l’hàbitat dels diferents animals, des de les mascotes i els insectes del jardí, fins als animals de la selva i l’oceà. Un petit gran llibre il·lustrat amb què els petits curiosos aprendran a observar, reconèixer i comprendre els animals.

ISBN:978-84-261-4537-6 Àlbums il·lustrats. Com i Per què   1ª edició     Edat: 2+
Format: 21,5 x 23,5 cm     94 pàgines       Encuadernado en cartoné
Preu sense IVA: 16,83 €
Preu amb IVA: 17,50 €


SUPERNARVAL I MEDU SHOCK
Ben Clanton
Ja tenim aquí el segon llibre de Narval i Medu. Una magnífica sèrie perquè els més petits comencin a ser lectors autònoms, descobrint algunes de les infinites curiositats del mar i contagiant-se de la màgia d’aquests entranyables personatges que no deixen ningú indiferent. En aquesta ocasió Narval i Medu es converteixen en superherois, amb els seus supervestits, les seves identitats secretes i els seus superpoders! Però, quin serà el superpoder de Narval? Gaudeix amb les aventures submarines d’aquesta supercolla i les dels seus alteregos Supergofra i Megadolça.

ISBN:978-84-261-4526-0 Joventut Còmic. Llibres de Narval i Medu   1ª edició     Edat: 5+
Format: 15,5 x 21,5 cm     64 pàgines       Encuadernado en cartoné
Preu sense IVA: 12,50 €
Preu amb IVA: 13,00 €


COM CONSTRUIR UN GERMÀ GRAN
Anaïs Vaugelade
Què pots fer si vols un germà gran i el vols ara mateix? Doncs, construir-ne un, naturalment!, i aprofitar l’ocasió per aprendre, pas a pas, com funciona el cos humà. La Zuza sap exactament com vol que sigui, i ho farà amb l’ajuda dels seus amics i d’una enciclopèdia, fent servir fustes per als ossos, cinta elàstica per als lligaments, quètxup per a sang... Però un cop estigui enllestit, com aconseguirà fer que es mogui i que parli? Un àlbum d’anatomia i bricolatge!

ISBN:978-84-261-4522-2 Àlbums Il·lustrats. Com i Per què   1ª edició     Edat: 5+
Format: 31 x 38,5 cm     64 pàgines       Encuadernado en cartoné
Preu sense IVA: 23,08 €
Preu amb IVA: 24,00 €


                          REIMPRESSIONS

EL MEU COS ÉS MEU!
Dagmar Geisler
«Sóc la Clara, i tinc quelcom molt especial: el meu cos! És meu i de ningú més. Si no m’agrada que em toquin, dic: “Deixa’m. No em toquis. No ho vull.”»
Dir que no i protegir-se de contactes desagradables no és fàcil. Els nens que se senten segurs de si mateixos tenen més facilitat per dir ben clar el que volen i el que no. Per això és important que tots els nens prenguin consciència dels seus sentiments i del seu cos. Només així podran establir límits. Prevenció contra l’abús. Premiat amb el Premi al Llibre Infantil i Juvenil de l’Associació Alemanya de Metgesses «Ploma de Plata».


GALERIA D'IL·LUSTRADORS

 
EDITORIAL JOVENTUT © 2018   c/ Provença, 101 ·  08029 Barcelona   ·  Tel. (34) 93.444.18.00  ·  Fax: 93.439.83.83     EN CATALÀ