Llibres en Castellà | Recerca de llibres | Comandes
Llista de preus | Distribuïdors | Contacta amb nosaltres

COL·LECCIONS


Els Primers Llibres
Àlbums Il·lustrats
Com i Per què?
Contes Universals

Enid Blyton
Tintín

Terres i mars   


Segueix-nos:
EN
CATALÀ
NOVETATS NOVEMBRE 2015 i anteriors      

POLS D’ESTRELLES. CARL SAGAN I ELS MISTERIS DEL COSMOS
Stephanie Roth Sisson
Per a aquells nens que alguna vegada han mirat les estrelles i s'han preguntat “Què deuen ser ?”, arriba la història d'un nen curiós que mai va deixar de preguntar-s'ho: Carl Sagan. Quan era petit, en Carl va anar a l'Exposició Universal de 1939, i la seva vida va canviar per sempre més. Des d'aquell dia no va deixar de meravellar-se per l'univers, ni de mirar de comprendre'l millor.
Aquest llibre segueix la vida d 'en Carl des del dia en què mirava les estrelles des de la finestra de la seva habitació a Brooklyn, a través de la seva passió per les novel·les de ciència ficció, fins a arribar al seu treball internacionalment reconegut com a científic en les missions Voyager per explorar els confins de l'espai. Aquesta és la història d'un home que va apropar els misteris del cosmos a les llars d'una nova generació de somiadors i observadors de les estrelles.


MOLETOWN. LA CIUTAT DELS TALPS
Torben Kuhlmann
Al principi, sota aquell prat només hi vivia un talp, i tot era abundància. Però aviat arriben més i més talps: les senzilles talperes esdevenen caus intrincats, i el prat va desapareixent...
De l’autor de Linbergh. La increïble aventura d’un ratolí volador, arriba aquest conte il·lustrat que, quasi sense paraules, ofereix una finestra fascinant a un mon imaginari, però inquietantment familiar, que s’amaga sota els nostres peus. Kulhmann ens convida amb aquesta obra d’art a una exploració reflexiva sobre el precari equilibri entre progrés i preservació.


ELS CINC ALTRA VEGADA A L’ILLA DE KIRRIN
Enid Blyton

Què està fent l’oncle Quintí, sol a l’illa de Kirrin?
Els Cinc no poden anar a l’illa perquè l’oncle ha donat ordres estrictes que ningú s’hi acosti. Tot i que no està realment sol. Algú l’observa...


ELS CINC VAN DE CÀMPING
Enid Blyton
Trens fantasma que s’esvaeixen en plena nit? Hi Ha d’haver una explicació lògica!
Però a mesura que segueixen les pistes, s’adonen que definitivament sota terra hi ha alguna cosa esgarrifosa...


REIMPRESSIONS

UNA CASA A LA MIDA
Petr Horáček
El ratolí trobat una gran poma, però la seva casa és tan petita que no aconsegueix ficar-la dintre, així que surt a buscar una casa a la mida… Totes les cases on hi cabria amb la seva poma estan ocupades i els seus ocupants no semblen gaire disposats a compartir-les. Però buscar casa dóna molta gana i a mesura que va buscant, la poma es va fent més petita. Trobarà per fi una casa per a ell i la seva poma?

EDITORIAL JOVENTUT © 2015   c/ Provença, 101 ·  08029 Barcelona   ·  Tel. (34) 93.444.18.00  ·  Fax: 93.439.83.83