HISTÒRIA DE L'EDITORIAL
FUND
ADA EL 1923

 Llibres en Castellà | Recerca de llibres | Comandes
Llista de preus | Distribuïdors | Contacta amb nosaltres


 COL·LECCIONS

Els Primers Llibres
Àlbums Il·lustrats
Com i Per què?
Contes Universals

Enid Blyton
Tintín

Terres i mars   

 

Segueix-nos:
EN
CATALÀ
EN
CASTELLÁ
NOVETATS MAIG 2016 i anteriors     

L'ARCA DELS ANIMALS
Marianne Dubuc
No para de ploure i el món s'està inundant. Els animals no saben on refugiar-se. Però arriba un vaixell i poden posar-se fora de perill.
Què fan els animals tants dies al vaixell mentre fora no deixa de ploure? S'avorreixen o es diverteixen? Juguen o es barallen? Acompanya'ls i ho veuràs.
A partir de 2 anys.


LA MIA ES FA GRAN
Mònica Peitx, il·lustrat per Cristina Losantos
La Mia té nou anys i ens explica aquí l’extraordinària aventura de fer-se gran.
Descobreix quins canvis experimenta el cos d’una nena durant la pubertat: ¿Pits? ¿Tops? ¿Sostenidors? ¿Dormir més? ¿Pèls? ¿Depilarse? ¿Regla? ¿Compreses? ¿Tampons? La seva pediatra respondrà a totes les preguntes...
Fer-se gran és una gran aventura i quant més en sàpigues, millor!
Un llibre per parlar dels canvis de la pubertat escrit per una pediatra-endocrinòloga posant l’accent en els hàbits saludables i en el procés normal de les adolescents. A partir de 8 anys.


A VEGADES ELS MEUS PARES S'ENFADEN
Dagmar Geisler
Gairebé tothom s’enfada en algun moment. Els meus pares són els únics que no discuteixen mai. Que no, que és mentida! No són uns angelets, però normalment estan molt simpàtics i divertits. Encara que alguns dies ja noto que hi ha alguna cosa estranya en l‘ambient ...
Aquest llibre ens apropa al delicat tema de les baralles, i ens mostra com sorgeixen de vegades les discussions, fins i tot entre les persones que s‘estimen, com poden ser els propis pares. En totes les famílies hi ha conflictes, per malentesos o per problemes a la feina o per estrès. Però si els pares discuteixen, els nens no s’han d’inquietar. L‘única cosa important és reconciliar-se i parlar de per què va sorgir la discussió.
A partir de 5 anys.


ELS CINC EN PERILL
Enid Blyton
Els Cinc s’ho estan passant súper bé a la neu! Però qui viu a la casa misteriosa prop del refugi on s’estan? El guarda diu que fa anys que ningú hi viu, però els Cinc estan segurs que han vist un rostre angoixat i turmentat en una de les finestres.
A partir de 9 anys.


ELS CINC A LA GRANJA FINNISTON
Enid Blyton
Prop de la granja Finniston hi havia hagut un castell, amb les seves galeries i masmorres, però ningú sap on era ni quins secrets o riqueses podia amagar. Els Cinc estan decidits a esbrinar-ho. Però no són els únics. Podran els Cinc arribar els primers?
A partir de 9 anys.

EDITORIAL JOVENTUT © 2016   c/ Provença, 101 ·  08029 Barcelona   ·  Tel. (34) 93.444.18.00  ·  Fax: 93.439.83.83