També distribuïm
        Editorial Corimbo

 Llibres en Castellà | Recerca de llibres | Notícies | Ressenyes
Llista de preus | Distribuïdors | Comandes | Contacta amb nosaltres

Ilustración de Donald Grant para Niños del mundo en peligro Ilustración de Donald Grant para Niños del mundo en peligro

HOLA! HOLA!
Matthew Cordell
Una nena prova de comunicar-se amb els seus pares i el seu germà, però la seva família està massa ocupada amb els seus aparells electrònics… Hola, món! Adéu, aparells!
Contra la invasió i l'abús d'aparells electrònics com els telèfons mòbils, els videojocs, el televisor i els ordinadors en l'àmbit familiar.
Un àlbum que anima a la comunicació dins de les famílies i a realitzar activitats en l'exterior.
A partir de 4 anys.


NENS DEL MÓN EN PERILL
Donald Grant
Tots els infants del món tenen dret a la salut, a l’educació, a la igualtat i a la protecció.
Gràcies a aquestes tres històries, descobrim la vida quotidiana de quatre infants de diferents continents.
A l’Índia. Talika és òrfena i treballa clandestinament en una fàbrica de catifes. El seu somni és aprendre a llegir...
A l’Àfrica central, Akara i la seva germaneta Naomi han d’abandonar casa seva quan s’apropen els rebels. Quan podran recuperar la seva vida de nens en família?
Amb la seva família, Chukilla cava els túnels per trobar or a la mina més elevada dels Andes. Però la seva passió és tocar la flauta de Pan...


ELS MEUS PLATS PREFERITS
Jéròme Merle, Laurence Jammes i Marc Clamens

Els nens i les nenes, des de molt aviat, se senten atrets pels aliments que els proposen les cadenes de restaurants de menjar ràpid i per les marques industrials.
Tanmateix, aquest tipus de menjar poques vegades està adaptat al règim alimentari equilibrat d'un nen: massa greixós, massa salat, massa ensucrat... encara que, d'entrada, els ofereixi un plaer immediat.
Amb aquet llibre podem fer a casa, amb els nostres fills, i divertint-nos, els plats de menjar ràpid que tant els agraden utilitzant productes de qualitat, elaborats amb les bases d'una cuina senzilla, divertida i deliciosa!


L'ÒSCAR I EL DRAC AFAMAT
Ute Krause
Després d‘un son llarg i profund, el drac es desperta amb una fam terrible. Com que no hi ha cap princesa, la gent del poble li haurà de lliurar un nen. Amb el nen que trien, l‘Òscar, el drac no en tindrà ni per començar. Però l‘Òscar, que és molt espavilat i a més un bon cuiner, decideix donar allargues al fatídic moment i atipar el drac per posar-se‘l a la butxaca.
A partir de 4 anys.


RÍNXOLS D'ÓS
Stéphane Servant i Lætitia Le Saux

Aquesta nit és el gran carnestoltes del bosc i tots preparen les seves disfresses: La Mama Ós acaba de cosir la seva disfressa de Ventafocs, el Papa Ós es veu fantàstic vestit de Llop Ferotge. «I tu, Osset?» «Jo, em disfresso de Rínxols d'Ós!»
Al Papa Ós no li agrada gens la idea que el seu fill vagi amb una faldilla rosa i cuetes rosses i l'intenta persuadir que canviï de disfressa, però l'Osset es manté ferm….
Un àlbum en clau d'humor contra les convencions socials, els gèneres establerts.
A partir de 5 anys.

ISBN: 978-84-261-4085-2     Col·lecció Àlbums il·lustrats    1ª edició
Format: 24 x 26 cm    32 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA:
12,98
Preu amb IVA:
13,50


CONTES PER TELÈFON
Gianni Rodari. I·llustrat per Emilio Urberuaga.

Hi havia una vegada... una nena el pare de la qual era representant de comerç i estava de viatge sis dies a la setmana. Però aquella nena no podia adormir-se sense que li expliquessin un conte. I cada nit, el seu pare li trucava per telèfon i li explicava un conte. Diuen que els contes eren tan bons que fins i tot les senyoretes de la centraleta interrompien totes les telefonades per escoltar-los. I aquest és el llibre
d'aquells contes.
Contes per telèfon s’ha consolidat com una obra atemporal que segueix seduint a petits i grans generació rere generació…
A partir de 7 anys.


CRONIQUES D'UNA MAR DESAPAREGUDA
Miquel Reverté i Aguilar

Cròniques d’una mar desapareguda, narrada en primera persona per un alter ego de l’autor, situa la seva acció en una població imaginària, Santa Maria d’Atipar (palíndrom de Ràpita), de la qual en clau real i màgica al mateix temps es narren els fets ocorreguts al llarg d’aproximadament uns vint anys. Es tracta d’una novel·la coral per on van desfilant personatges reals de la vila i d’altres imaginaris i fantàstics, que comparteixen una mateixa identitat marcada per la mar i les seves coses i que dibuixen un retrat acurat de la Ràpita dels anys cinquanta i seixanta.
XVII PREMI LITERARI NOSTROMO 2013


LES TISORES DE MATISSE
Jeanette Winter
En una petita ciutat francesa, un jove anomenat Henri Émile Matisse es passava el temps dibuixant. Quan va créixer, es va traslladar a París i es va convertir en un famós artista. Ja de gran, una malaltia greu el va immobilitzar en el llit i va haver de buscar valor per seguir estimant la vida… Un dia va retallar unes formes en paper pintat. Estava dibuixant amb unes tisores!
Basada en la vida de Henri Matisse, aquest colorit àlbum il·lustrat inclou una nota de l'autora, cites del propi Matisse, i una mirada sobre el procés creatiu d'un gran artista.
A partir de 7 anys.


JO VAIG A LA GRANJA
JO VAIG A LA PLATJA
Amélie Graux
Amb unes modernes il·lustracions i tretze textures diferents per desenvolupar el sentit del tacte, els bebès aprendran com es diuen els objectes i els reconeixeran fàcilment.
Per conèixer els objectes i animals associats a la platja i a la granja estimular la coordinació mà-ull.
A partir de 6 mesos.


NELSON MANDELA
Kadir Nelson

Kadir Nelson explica la història de la determinació d'un jove per canviar Sud-àfrica i la lluita d'un home que finalment es va convertir en el president del seu país, perquè creia en la igualtat de les persones qualsevol que fos el color de la seva pell. Els lectors s'inspiraran en el triomf de Mandela i la lluita que va dur a terme durant tota la seva vida perquè el nostre món esdevingués un lloc més just.
Nota de l'editor: Nelson Mandela va morir el 5 de desembre de 2013, mentre s'estava preparant la present edició.
A partir de 7 anys.


MAMA, VULL DORMIR AL TEU LLIT!
Harriet Ziefert i Elliot Kreloff

És de nit, i tothom diu bona nit. Però quan tots els llums s’han apagat, l’Èric surt del llit i corre cap a l’habitació dels seus pares.
L'Èric no vol dormir sol en el seu llit. Amb l'ajuda d'uns pacients pares, que li ensenyen on dorm cada membre de la família (incloses les mascotes), l'Èric finalment comprendrà que cadascun ha de dormir en el seu propi llit. Un àlbum sobre la difícil etapa de dormir solament a la seva habitació.
A partir de 2 anys.


HEU VIST ELS MEUS MITJONS BLAUS!
Eve Bunting. Il·lustrat per Sergio Ruzzier

L'ànec no troba els seus mitjons. Són nous. Són... On són? Que els heu vist, vosaltres?
Un àlbum per a pre-lectors i primers lectors amb rimes i repeticions, per enriquir el seu vocabulari, i un final inesperat!
Nominat Bestselling books 2013 per el New York Times.

EDITORIAL JOVENTUT © 2014   c/ Provença, 101 ·  08029 Barcelona   ·  Tel. (34) 93.444.18.00  ·  Fax: 93.439.83.83