Llibres en Castellà | Recerca de llibres | Notícies | Ressenyes
Llista de preus | Distribuïdors | Comandes | Contacta amb nosaltres

Il•lustració de Chris Wormell per Petit Ós i els sis ratolins blancs

EN
CATALÀ

BENVOLGUDA MALALA
Rosemary McCarney i Plan Internacional
Malala Yousafzai és una nena pakistanesa, víctima d'un atemptat talibà el 2012, simplement perquè volia anar a l'escola. Des d'aquell moment s'ha convertit en la veu dels drets de les nenes (essent a la tardor del 2013 la persona més jove en ser nominada pel Premi Nobel de la Pau). Aquest és un recull de cartes –il·lustrades amb belles fotografies de Pla Internacional– escrites per nenes de tot el món, afectades per la pobresa, la discriminació i la violència, en les quals expressen la seva solidaritat i germanor amb la Malala i la seva admiració per ella.
A partir de 7 anys.


PETIT ÓS I ELS SIS RATOLINS BLANCS
Chris Wormell

Un petit ós surt a passejar i es troba sis ratolins blancs aterrits en el més profund d’un bosc feréstec. S’han perdut, es fa fosc... i els sis ratolins estan segurs que algú se’ls cruspirà! Però no cal patir, perquè el petit ós és aquí per ajudar-los. Tanmateix, les seves idees seran prou enginyoses com per salvar-los de les criatures que s’amaguen en la foscor?
Vet aquí una meravellosa història que enalteix la valentia i la rapidesa mental.


QUAN SIGUI GRAN…
PatrickGeorge
Imagina't que buscant entre les teves disfresses trobes un pegat per a l'ull. Posa-te'l i converteix-te en un pirata! Amb aquest llibre, un senzill detall en una pàgina transparent d'acetat transformarà el personatge, com per art de màgia.
Imagina't que, ja des de ben petit, pots convertir-te en astronauta, veterinària, o superheroi, tot és possible! A partir de 4 anys.


AVENTURA DE TARDOR
Enid Blyton,   i
l·lustracions de Jamie Littler
En Tim veu algú sospitós al tren. Què té d'inusual un dels passatgers? Com resoldran els Cinc aquest misteri?
A partir de 7 anys.


LA JORDI VOL TALLAR-SE ELS CABELLS
Enid Blyton,   il·lustracions de Jamie Littler

La Jordi només vol anar a tallar-se els cabells, però topa amb uns lladres. En Juli, en Dick i l'Anna estan massa ocupats menjant gelats per ajudar-la. Qui la vindrà a rescatar?


EN TIM RESOL UN CAS
Enid Blyton,   il·lustracions de Jamie Littler

Els Cinc veuen con segresten un nen a la platja i corren a buscar-lo. Però, on l'han amagat els segrestadors? En Tim els conduirà a la resposta?


UNA TARDA MANDROSA
Enid Blyton,   il·lustracions de Jamie Littler
Fa tanta calor que els Cinc han decidit passar una tarda de relax. Però la colla no passarà la tarda de pau i tranquil·litat que s'imagina... Qui són els homes de la moto? Podran aturar-los?

EDITORIAL JOVENTUT © 2014   c/ Provença, 101 ·  08029 Barcelona   ·  Tel. (34) 93.444.18.00  ·  Fax: 93.439.83.83