HISTÒRIA DE L'EDITORIAL
FUND
ADA EL 1923

 Llibres en Castellà | Recerca de llibres | Comandes
Llista de preus | Distribuïdors | Contacta amb nosaltres
 COL·LECCIONS

Els Primers Llibres
Àlbums Il·lustrats
Com i Per què?
Contes Universals

Enid Blyton
Tintín

Terres i mars   

 

Segueix-nos:
EN
CATALÀ
EN
CASTELLÁ
NOVETATS JUNY 2016 i anteriors     

100 PABLO PICASSOS
Violet Lemay
«La meva mare em deia: “Si et fas soldat, arribaràs a ser general. Si et fas capellà, arribaràs a ser Papa”. En comptes d’això, em vaig fer pintor i he arribat a ser Picasso».
Descobreix la vida i l’obra de Pablo Picasso, un dels artistes més importants de tots els temps. I compta fins a 100 Pablo Picassos, representats entre les obres del genial artista. Aquest llibre mostra la vida de Picasso d'una manera molt original i divertida. Els nens exploraran la vida de l'artista des de la seva infància, les seves grans contribucions a l'art modern, el seu amor pels animals domèstics i la seva infinita curiositat sobre la vida.
A partir de 7 anys.


LES VACANCES DEL RATOLÍ CARTER
Marianne Dubuc
El Ratolí Carter marxa de vacances amb la seva família. Però de cap manera deixarà de fer la seva ruta! Sigui a la jungla o al Pol, a la  platja o al desert, segueix repartint els seus paquets, acompanyat de la senyora Ratolí i els seus tres ratolinets. Acompanya'l tu també en el seu viatge i obre molt els ulls: trobaràs un munt d'animals divertits i moltes altres coses.
A partir de 3 anys.


ELS CINC A LES ROQUES DEL DIABLE
Enid Blyton
Els Cinc estan en un far a les Roques del Diable, i senten explicar històries sobre pirates, coves i tresors, però no se les creuen!
Quan descobreixen una valuosa moneda d’or molt vella, la llegenda es converteix en realitat.
A qui pertany el tresor? Els Cinc estan decidits a esbrinar-ho. però també ho està una altra persona...
A partir de 9 anys.

Reimpressions

EL CASSÓ DEL GERARD
Isabelle Carrier

Amb paraules senzilles i unes il·lustracions tendres i divertides, l’autora recrea el dia a dia d’un nen diferent: les seves dificultats, les seves qualitats, els obstacles que ha d’afrontar.
El cassó del Gerard omple un buit, commou el lector, sigui de l’edat que sigui. Però el que més crida l’atenció és la senzillesa del dibuix i del concepte.
A partir de 5 anys.


UN PASSEIG AMB EL SENYOR GAUDÍ
Pau Estrada

El senyor Gaudí viu en un lloc molt particular, el Park Güell, que ha construït per al comte Güell a Barcelona. Cada matí, surt a treballar i a vigilar les obres que li han encarregat: la Pedrera, la Sagrada Família, la casa Batlló… Encara que no ho sembli pel seu aspecte, Antoni Gaudí és un dels arquitectes més reconeguts de la seva època, però de vegades a la gent li sembla que les seves construccions són una mica extravagants…
A partir de 6 anys.

EDITORIAL JOVENTUT © 2016   c/ Provença, 101 ·  08029 Barcelona   ·  Tel. (34) 93.444.18.00  ·  Fax: 93.439.83.83