Llibres en Castellà | Recerca de llibres | Notícies | Ressenyes
Llista de preus | Distribuïdors | Comandes | Contacta amb nosaltres

Il·lustració de André Letria  per Si jo fos un llibre

EN
CATALÀ

SI JO FOS UN LLIBRE
José Jorge Letria i André Letria

“Si jo fos un llibre, m’agradaria fer lliure i indomable el lector que m’escollís”. Un llibre no és tan sols un conjunt de fulls impresos, agrupats de forma ordenada. Dins un llibre s’amaga tot un món. Només cal obrir-lo. El llibre és un objecte màgic i captivador que té la capacitat de canviar les nostres vides, per fer-nos seguir un camí diferent del que havíem planejat... Pot ser un llibre avió, per ajudar-nos a volar; un llibre llum, que ens il·lumini en la foscor; un llibre túnel, d'on surten sons inesperats... Hi ha un llibre per a cada ocasió...
A partir de 7 anys.


L'ENDRAPASOMNIS
Michael Ende, il·lustrat per Annegert Fuchshuber
Tenir por als malsons ja és terrible per a tots els nens; doncs imagina per a una princeseta que es diu Dormissona i que viu al País de la Bona Son, on els seus habitants creuen que dormir bé és la cosa més important de totes les coses que es fan i es desfan.
El rei del País de la Bona Son decideix viatjar pel món en la recerca d’un remei contra els malsons de la seva filla.
A partir de 7 anys.


EN JAN I EN PEP FAN UN FORAT
Mac Barnett i Jon Klassen

En Jan i en Pep es proposen trobar quelcom espectacular. Es posen a cavar i a cavar. Sempre ho tenen ben a prop, però no ho troben. No obstant això, el dia resulta ser bastant espectacular després de tot…
Una encantadora i divertida història de la mà dels autors de Llana a dojo.
A partir de 6 anys.


BENVOLGUDA MALALA
Rosemary McCarney i Plan Internacional
Malala Yousafzai és una nena pakistanesa, víctima d'un atemptat talibà el 2012, simplement perquè volia anar a l'escola. Des d'aquell moment s'ha convertit en la veu dels drets de les nenes (essent a la tardor del 2013 la persona més jove en ser nominada pel Premi Nobel de la Pau). Aquest és un recull de cartes –il·lustrades amb belles fotografies de Pla Internacional– escrites per nenes de tot el món, afectades per la pobresa, la discriminació i la violència, en les quals expressen la seva solidaritat i germanor amb la Malala i la seva admiració per ella.
A partir de 7 anys.


PETIT ÓS I ELS SIS RATOLINS BLANCS
Chris Wormell

Un petit ós surt a passejar i es troba sis ratolins blancs aterrits en el més profund d’un bosc feréstec. S’han perdut, es fa fosc... i els sis ratolins estan segurs que algú se’ls cruspirà! Però no cal patir, perquè el petit ós és aquí per ajudar-los. Tanmateix, les seves idees seran prou enginyoses com per salvar-los de les criatures que s’amaguen en la foscor?
Vet aquí una meravellosa història que enalteix la valentia i la rapidesa mental.


QUAN SIGUI GRAN…
PatrickGeorge
Imagina't que buscant entre les teves disfresses trobes un pegat per a l'ull. Posa-te'l i converteix-te en un pirata! Amb aquest llibre, un senzill detall en una pàgina transparent d'acetat transformarà el personatge, com per art de màgia.
Imagina't que, ja des de ben petit, pots convertir-te en astronauta, veterinària, o superheroi, tot és possible! A partir de 4 anys.


AVENTURA DE TARDOR
Enid Blyton,   i
l·lustracions de Jamie Littler
En Tim veu algú sospitós al tren. Què té d'inusual un dels passatgers? Com resoldran els Cinc aquest misteri?
A partir de 7 anys.


LA JORDI VOL TALLAR-SE ELS CABELLS
Enid Blyton,   il·lustracions de Jamie Littler

La Jordi només vol anar a tallar-se els cabells, però topa amb uns lladres. En Juli, en Dick i l'Anna estan massa ocupats menjant gelats per ajudar-la. Qui la vindrà a rescatar?


EN TIM RESOL UN CAS
Enid Blyton,   il·lustracions de Jamie Littler

Els Cinc veuen con segresten un nen a la platja i corren a buscar-lo. Però, on l'han amagat els segrestadors? En Tim els conduirà a la resposta?


UNA TARDA MANDROSA
Enid Blyton,   il·lustracions de Jamie Littler
Fa tanta calor que els Cinc han decidit passar una tarda de relax. Però la colla no passarà la tarda de pau i tranquil·litat que s'imagina... Qui són els homes de la moto? Podran aturar-los?

EDITORIAL JOVENTUT © 2014   c/ Provença, 101 ·  08029 Barcelona   ·  Tel. (34) 93.444.18.00  ·  Fax: 93.439.83.83