Llibres en Castellà | Recerca de llibres | Notícies | Ressenyes
Llista de preus | Distribuïdors | Comandes | Contacta amb nosaltres

Il·lustracions de Donald Grant per Nens del món en perill
EN
CATALÀ

MAX EL VALENT
Ed Vere

Aquest és en Max. Max el valent, Max l’intrèpid, Max el que caça ratolins…
Però, per a ser un caçador de ratolins, en Max necessita descobrir quin aspecte té un ratolí…
Aquest divertit àlbum il·lustrat del talentós autor i il·lustrador Ed Vere introdueix un nou i adorable personatge a través d’una història clara i entretinguda.
A partir de 5 anys.


BENVINGUT A LA FAMÍLIA
Mary Hoffman i Ros Asquith

Aquest llibre il·lustrat explora les diferents maneres en què un bebè o un nen pot arribar a una família: part natural, l’adopció, la família d’acollida, així com els diferents tipus de família; monoparentals, pares del mateix sexe, etc. Es tracta d’un llibre informatiu únic, amb un missatge important i positiu: cada família és diferent i cada família es igualment vàlida i especial, tant és com o quan arriben els nens a la família, l’essencial és que s’hi sentin feliços!
A partir de 6 anys.


ELS BONS VEÏNS
Yun-Jeong Choi, il·lustrat per Seok-Wun Choi

Dos bons amics troben dos sacs de llavors i decideixen plantar-les per tenir menjar per el següent hivern. Sempre s’han ajudat i han compartit el menjar. Com ho faran per a repartir la collita que han fet créixer junts? Entre tots dos, dividiran la collita i la repartiran entre la família i els amics. Un conte que inclou els primers conceptes bàsics sobre les matemàtiques, amb explicacions senzilles sobre les fraccions. A partir de 5 anys.
Introducció lúdica a les matemàtiques.


EL RATOLÍ I L’ARC DE SANT MARTÍ
Petr Horáček

Un llibre de cartró per a reconèixer als animals i el món que ens envolta. Explica la història d’un ratolí que s’amaga de la pluja. A l’última pàgina té un disc final que s’ha de girar per a fer canviar la imatge.
A partir de 12 mesos.


ON VIUS, CARGOL?
Petr Horáček

Una tendra història sobre un cargol que porta la seva casa a sobre. Un llibre que ajudarà els més petits a fomentar la coordinació i l’amor pels llibres, amb una sorpresa a l’última pàgina!
A partir de 12 mesos.


EL PETIT EDU NO ESTÀ ENFADAT
Linne Bie
El petit Edu no està enfadat. Està content!
L'Edu és entremaliat i fa caure la torre de blocs del seu amic. Però després els recull i plegats construeixen una nova torre. L'Edu ha estat amable.  Un llibre tendre sobre l'expressió de les emocions
. A partir dels 18 mesos.


LA PETITA MARINA DIU «NO!»
Linne Bie
La petita Marina diu «No! No em vull vestir!»  «No! No vull donar la mà a la mama!»... Però finalment la Marina es vesteix i està a punt per anar a jugar. La Marina li dóna una mà a la mama i l'altra al xaiet, i van tots junts pel carrer. Dir “Sí!” no sembla tan dolent, després de tot.Un llibre tendre i divertit sobre l'etapa del “No!”. A partir dels 18 mesos.


ADVERTÈNCIA NO OBRIS AQUEST LLIBRE!
Adam Lehrhaupt,  il·lustrat per Matthew Forsythe
Compte! Aquest llibre és perillós! No hauries d'obrir aquest llibre. Ho dic seriosament. Després no diguis que no et vaig avisar… Té l'aspecte d'un llibre normal i fins i tot fa olor de llibre. Però vés amb compte..., en el seu interior micos i tucans viuen entre la bogeria i el caos!
Un llibre molt divertit en el qual interactuen els personatges i el lector.  A partir de 5 anys.


EN PROMENADE AVEC MONSIEUR GAUDÍ   EDICIÓ EN FRANCÈS   ISBN: 978-84-261-4101-9
UN PASSEIG AMB EL SENYOR GAUDÍ    EDICIÓ EN JAPONÈS   ISBN: 978-84-261-4102-6
Pau Estrada

El senyor Gaudí viu en un lloc molt particular, el Park Güell, que ha construït per al comte Güell a Barcelona. Cada matí, surt a treballar i a vigilar les obres que li han encarregat: la Pedrera, la Sagrada Família, la casa Batlló… Encara que no ho sembli pel seu aspecte, Antoni Gaudí és un dels arquitectes més reconeguts de la seva època, però de vegades a la gent li sembla que les seves construccions són una mica extravagants… A partir de 6 anys.


FORMES
PatrickGeorge
Segueix la misteriosa caixa vermella a través del seu viatge per aire, terra i mar, de nit i de dia, en un viatge a través de les formes... Només has de girar els fulls transparents endavant i endarrere per descobrir les diferents formes i veure com canvien les imatges sota les transparències...
Un llibre amb un plantejament gràfic nou per llegir amb els més petits, per estimular la conversa i la interacció visual a cada pàgina. A partir de 4 anys.


EL RATOLÍ QUE ES VA MENJAR LA LLUNA
Petr Horáček
Un bocí de lluna ha caigut del cel, i el Ratolí no es pot estar de fer-li una mossegada. I una altra...
Però, què li passarà ara a la lluna?
No tornarà a ser mai més rodona?
Un conte per a primers lectors. A partir de 4 anys.


HOLA! HOLA!
Matthew Cordell
Una nena prova de comunicar-se amb els seus pares i el seu germà, però la seva família està massa ocupada amb els seus aparells electrònics… Hola, món! Adéu, aparells!
Contra la invasió i l'abús d'aparells electrònics com els telèfons mòbils, els videojocs, el televisor i els ordinadors en l'àmbit familiar.
Un àlbum que anima a la comunicació dins de les famílies i a realitzar activitats en l'exterior.
A partir de 4 anys.


NENS DEL MÓN EN PERILL
Donald Grant
Tots els infants del món tenen dret a la salut, a l’educació, a la igualtat i a la protecció.
Gràcies a aquestes tres històries, descobrim la vida quotidiana de quatre infants de diferents continents.
A l’Índia. Talika és òrfena i treballa clandestinament en una fàbrica de catifes. El seu somni és aprendre a llegir...
A l’Àfrica central, Akara i la seva germaneta Naomi han d’abandonar casa seva quan s’apropen els rebels. Quan podran recuperar la seva vida de nens en família?
Amb la seva família, Chukilla cava els túnels per trobar or a la mina més elevada dels Andes. Però la seva passió és tocar la flauta de Pan...


ELS MEUS PLATS PREFERITS
Jéròme Merle, Laurence Jammes i Marc Clamens

Els nens i les nenes, des de molt aviat, se senten atrets pels aliments que els proposen les cadenes de restaurants de menjar ràpid i per les marques industrials.
Tanmateix, aquest tipus de menjar poques vegades està adaptat al règim alimentari equilibrat d'un nen: massa greixós, massa salat, massa ensucrat... encara que, d'entrada, els ofereixi un plaer immediat.
Amb aquet llibre podem fer a casa, amb els nostres fills, i divertint-nos, els plats de menjar ràpid que tant els agraden utilitzant productes de qualitat, elaborats amb les bases d'una cuina senzilla, divertida i deliciosa!


L'ÒSCAR I EL DRAC AFAMAT
Ute Krause
Després d‘un son llarg i profund, el drac es desperta amb una fam terrible. Com que no hi ha cap princesa, la gent del poble li haurà de lliurar un nen. Amb el nen que trien, l‘Òscar, el drac no en tindrà ni per començar. Però l‘Òscar, que és molt espavilat i a més un bon cuiner, decideix donar allargues al fatídic moment i atipar el drac per posar-se‘l a la butxaca.
A partir de 4 anys.


RÍNXOLS D'ÓS
Stéphane Servant i Lætitia Le Saux

Aquesta nit és el gran carnestoltes del bosc i tots preparen les seves disfresses: La Mama Ós acaba de cosir la seva disfressa de Ventafocs, el Papa Ós es veu fantàstic vestit de Llop Ferotge. «I tu, Osset?» «Jo, em disfresso de Rínxols d'Ós!»
Al Papa Ós no li agrada gens la idea que el seu fill vagi amb una faldilla rosa i cuetes rosses i l'intenta persuadir que canviï de disfressa, però l'Osset es manté ferm….
Un àlbum en clau d'humor contra les convencions socials, els gèneres establerts.
A partir de 5 anys.


CONTES PER TELÈFON
Gianni Rodari. I·llustrat per Emilio Urberuaga.

Hi havia una vegada... una nena el pare de la qual era representant de comerç i estava de viatge sis dies a la setmana. Però aquella nena no podia adormir-se sense que li expliquessin un conte. I cada nit, el seu pare li trucava per telèfon i li explicava un conte. Diuen que els contes eren tan bons que fins i tot les senyoretes de la centraleta interrompien totes les telefonades per escoltar-los. I aquest és el llibre
d'aquells contes.
Contes per telèfon s’ha consolidat com una obra atemporal que segueix seduint a petits i grans generació rere generació…
A partir de 7 anys.


CRÒNIQUES D'UNA MAR DESAPAREGUDA
Miquel Reverté i Aguilar

Cròniques d’una mar desapareguda, narrada en primera persona per un alter ego de l’autor, situa la seva acció en una població imaginària, Santa Maria d’Atipar (palíndrom de Ràpita), de la qual en clau real i màgica al mateix temps es narren els fets ocorreguts al llarg d’aproximadament uns vint anys. Es tracta d’una novel·la coral per on van desfilant personatges reals de la vila i d’altres imaginaris i fantàstics, que comparteixen una mateixa identitat marcada per la mar i les seves coses i que dibuixen un retrat acurat de la Ràpita dels anys cinquanta i seixanta.
XVII PREMI LITERARI NOSTROMO 2013


LES TISORES DE MATISSE
Jeanette Winter
En una petita ciutat francesa, un jove anomenat Henri Émile Matisse es passava el temps dibuixant. Quan va créixer, es va traslladar a París i es va convertir en un famós artista. Ja de gran, una malaltia greu el va immobilitzar en el llit i va haver de buscar valor per seguir estimant la vida… Un dia va retallar unes formes en paper pintat. Estava dibuixant amb unes tisores!
Basada en la vida de Henri Matisse, aquest colorit àlbum il·lustrat inclou una nota de l'autora, cites del propi Matisse, i una mirada sobre el procés creatiu d'un gran artista.
A partir de 7 anys.


JO VAIG A LA GRANJA
JO VAIG A LA PLATJA
Amélie Graux
Amb unes modernes il·lustracions i tretze textures diferents per desenvolupar el sentit del tacte, els bebès aprendran com es diuen els objectes i els reconeixeran fàcilment.
Per conèixer els objectes i animals associats a la platja i a la granja estimular la coordinació mà-ull.
A partir de 6 mesos.


NELSON MANDELA
Kadir Nelson

Kadir Nelson explica la història de la determinació d'un jove per canviar Sud-àfrica i la lluita d'un home que finalment es va convertir en el president del seu país, perquè creia en la igualtat de les persones qualsevol que fos el color de la seva pell. Els lectors s'inspiraran en el triomf de Mandela i la lluita que va dur a terme durant tota la seva vida perquè el nostre món esdevingués un lloc més just.
Nota de l'editor: Nelson Mandela va morir el 5 de desembre de 2013, mentre s'estava preparant la present edició.
A partir de 7 anys.


MAMA, VULL DORMIR AL TEU LLIT!
Harriet Ziefert i Elliot Kreloff

És de nit, i tothom diu bona nit. Però quan tots els llums s’han apagat, l’Èric surt del llit i corre cap a l’habitació dels seus pares.
L'Èric no vol dormir sol en el seu llit. Amb l'ajuda d'uns pacients pares, que li ensenyen on dorm cada membre de la família (incloses les mascotes), l'Èric finalment comprendrà que cadascun ha de dormir en el seu propi llit. Un àlbum sobre la difícil etapa de dormir solament a la seva habitació.
A partir de 2 anys.


HEU VIST ELS MEUS MITJONS BLAUS!
Eve Bunting. Il·lustrat per Sergio Ruzzier

L'ànec no troba els seus mitjons. Són nous. Són... On són? Que els heu vist, vosaltres?
Un àlbum per a pre-lectors i primers lectors amb rimes i repeticions, per enriquir el seu vocabulari, i un final inesperat!
Nominat Bestselling books 2013 per el New York Times.

EDITORIAL JOVENTUT © 2014   c/ Provença, 101 ·  08029 Barcelona   ·  Tel. (34) 93.444.18.00  ·  Fax: 93.439.83.83