ISBN:
978842614680-9
18 x 23 cm
FlexiBook
Fecha de publicación:
01/02/2021
Edición: 1
56 páginas
Idiomas disponibles:
Català
Premios
Premi Communication-Jeunesse (Finalista),, 2019
Canadà
Premi Tamarack Express (guanyador), 2019
Canadà
Premi d'Il·lustració Juvenil de la Fira del Llibre de Trois-Rivières (Guanyador), 2018
Canadà
Premi Harry Black Youth Album (finalista), 2018
EE.UU.
,

Mamut Rock

Traducido por Susana Tornero
13,00 €
12,50 sin iva

Creieu que el mamut no és un animal de companyia? Després d’assistir a l’erudita presentació del treball de recerca d’en Lluís, ja no n‘estareu tan segurs…

En Lluís ha de fer una presentació oral sobre la seva mascota. Per a sorpresa de tots, tria presentar el mamut. I el que encara és més sorprenent, parla d’una nova espècie d’elefant pelut, fins ara desconegut: el Mammuthus rockus. Aquest orgullós avantpassat dels cabelluts músics de la dècada de 1970 sembla que no hauria desaparegut totalment. De fet, estava cansat de ser una estrella del rock i anhelava una vida més tranquil·la, així que va decidir romandre ocult durant els últims mil·lennis. Un secret molt ben guardat fins que en Lluís, gran aficionat als mamuts i rigorós aprenent científic, acaba descobrint-ho i revelant-ho a tota la seva classe.

Aquest llibre ens desgrana minuciosament i amb molt d’humor el rigorós mètode científic que ha de seguir un treball de recerca. Els joves lectors, igual que els companys de classe d’en Lluís, no voldran deixar a la meitat aquesta magnífica presentació, potser molt imaginativa, i admiraran l’afany científic d’en Lluís, un petit investigador molt peculiar.

 

Títulos relacionados