ISBN:
978842614586-4
25 x 19 cm
Cartoné
Data de publicació:
01/03/2019
Edició: 1
40 pàgines
Idiomes disponibles:
Català
Premis
Premi Livre Vivent, 2020
França

El viatge del cal·lígraf

Traduït per Tina Vallès López
14,00 €
13,46 sense iva

El cal·lígraf sospitava que més enllà de la vall, a l’altra banda de les muntanyes hi devia haver altres valls i altres muntanyes, i somiava que duia als uns les històries dels altres. Així que un matí, en lloc de seure al seu escriptori, va preparar un farcell amb quatre coses i es va endinsar en l’espessor del bosc. Va ser així com el cal·lígraf va començar a traçar camins, i les persones van descobrir que no estaven soles.

Un àlbum poètic que ens parla no només de l’experiència de viatjar sinó també de les emocions que s’apoderen de nosaltres abans de cada viatge: el desig d’aventura i de descobriment, la transformació d’un mateix, la capacitat de saber acollir a l’altre o de ser ben rebut… No evoca només els viatges que es realitzen cada dia a través del món, sinó també aquells on ens porten les paraules, les imatges i la imaginació.

L’il·lustrador i dissenyador colombià Samuel Castaño té el do de saber plasmar la màgia de tot el que ens envolta d’una manera senzilla però fascinant per a acompanyar aquest text: mitjançant la tècnica del collage, incorpora diaris vells, teles i altres elements de la natura (fulles, branques…) que donen cos i color a les seves il·lustracions.

 

Aquest llibre ha estat publicat amb el suport de:

Títols relacionats