ISBN:
978842614593-2
14,5 x 21,5 cm
Rústica
Fecha de publicación:
08/04/2019
Edición: 1
192 páginas
Idiomas disponibles:
Català

Em defenso del sexisme!

Traducido por Em defenso del sexisme!
15,00 €
14,42  sin iva

Néixer nena o nen canvia la vida. Influencia com ens vestim, com ens comuniquem amb els altres, els estudis que fem, les expectatives alienes… La societat assigna a les noies uns comportaments, actituds i rols socials que poden generar patiment.

De la mateixa autora que He vençut el bullying!, aquest llibre pretén establir eines perquè les nenes no sofreixin per ser nenes, perquè no continuïn acceptant les obligacions de ser el que no volen ser ni situacions que les facin sentir inferiors o atacades.

Aquest llibre presenta 14 testimonis de noies que troben idees i solucions per aturar el masclisme i no patir-hi més. I això, gràcies a l’estratègia de defensa d’Emmanuelle Piquet, també anomenada «fletxa de resistència», que fa que la incomoditat canviï de bàndol.

Són tàctiques originals i adaptables que permeten a les noies reaccionar per elles mateixes de manera eficaç en situacions com comentaris desagradables sobre el físic, el repartiment desigual dels espais del pati, els petons forçats, les activitats prohibides…

Títulos relacionados