ISBN:
978842614642-7
24,5 x 24,5 cm
Cartoné
Fecha de publicación:
01/02/2020
Edición: 1
40 páginas
Idiomas disponibles:
Català
Premios
Parent's Choice Awards, 2019
EE.UU.

Greta. La lluita d’una nena per salvar el planeta

Traducido por Susana Tornero
14,50 €
13,94  sin iva

La Greta Thunberg tenia quinze anys quan va faltar a escola per primera vegada per a fer vaga pel clima davant del Parlament suec d’Estocolm. La seva solitària crida a l’acció va generar un moviment estudiantil que va iniciar les vagues dels «divendres pel clima» a molts països fins a convertir-se en una mobilització mundial. La guardonada autora Jeanette Winter ens relata en aquest àlbum la història de la Greta, la jove activista climàtica que exigeix accions als líders mundials que es neguen a abordar el canvi climàtic.

En sentir parlar de la croada per a salvar al planeta de l’escalfament global d’aquesta jove activista, l’autora Jeanette Winter, va voler posar el seu granet de sorra. Després de l’èxit d’alguns dels seus anteriors àlbums documentals, com La bibliotecària de Bàssora, Biblioburro, Malala/Iqbal o L’escola secreta de Nasrin, Jeanette va abordar el projecte d’aquest nou àlbum amb determinació.
«Quan vaig escoltar els seus discursos, vaig sentir com si la Greta parlés per mi. I tinc vuitanta anys». -Jeanette Winter
Un any després d’iniciar les seves manifestacions en solitari tots els divendres davant del Parlament suec amb un cartell que deia «Vaga escolar pel clima», la protesta de la Greta s’ha estès a milions d’estudiants de tot el món gràcies al moviment #FridaysForFuture, que es va fer viral a les xarxes socials. Actualment Greta està interpel·lant als líders mundials en reunions tan importants com la Conferència de les Nacions Unides sobre el Clima o el Fòrum Econòmic Mundial i els està demostrant a tothom que fins i tot la persona més petita pot marcar una gran diferència. Per això, la història d’aquest àlbum vol servir d’inspiració als joves lectors que estan començant a aprendre sobre el món que els envolta.

 

Aquest llibre ha estat publicat amb el suport de:

 

Títulos relacionados