ISBN:
978842614886-5
15,5 x 21,5 cm
Cartoné
Fecha de publicación:
01/03/2024
Edición: 1
84 páginas
Idiomas disponibles:
Català

Contes de Patates 1. El millor del món!

16,50 €
15,87  sin iva

El Rot és una patata mutant i se sent molt bé. Fins i tot… el millor del món!

El seu germà, el Moc, també és una patata mutant, però se sent empipat. Potser… el més empipat del món. Se sentin bé o empipades, a la majoria de les patates mutants els agrada el fang, cantar, i especialment, els CONCURSOS ÈPICS. Així que quan el Moc desafia el Rot a un concurs èpic per determinar qui és realment el millor del món, el Rot accepta de bon grat.

Però a mesura que s’enfronten en una cursa de sacs pudents, en el joc del turó de la patata calenta i en un concurs molt seriós de rialles -amb la seva es-patata-rrant germana Tot com a jutgessa-, la seva rivalitat es va descontrolant ràpidament.

Podrà aquest trio de patates determinar MAI qui és el millor del món?

La patata mutant Rot Tub Ercle, que ja ha aparegut en dos àlbums il·lustrats, protagonitza ara el primer volum d’una nova sèrie amb el segell inconfusible de Ben Clanton, autor dels Llibres de Narval i Medu. Aquesta sèrie barreja la novel·la gràfica amb els contes per capítols, els diàlegs dels quals estan escrits en lletres majúscules, un format pensat per a potenciar la lectura autònoma. A més, el carisma i la tendresa d’aquest trio de patates mutants amants de l’humor absurd, del fang i dels concursos èpics, mantindrà els lectors rient, cantant i animant-los des de la primera pàgina fins a l’última.

Ben Clanton és un autor i il·lustrador amb mooolta imaginació. Prova d’això és l’extraordinari món submarí que ha creat per als Llibres de Narval i Medu, el primer volum dels quals va guanyar el premi Eisner al Millor Còmic per a Primers Lectors.

géneros :
Cómic
temática :
Amistad, Celos, Hermanos, Humor

Títulos relacionados