ISBN:
978842614710-3
23,5 x 15,5 cm
Cartón
Data de publicació:
01/06/2021
Edició: 1
36 pàgines
Idiomes disponibles:
Català
Premis
Nominat al Prix Bernard Versele, 2022
Bèlgica

Un dia a la platja

Traduït per Un dia a la platja
13,00 €
12,50  sense iva

La crema solar fa XUF L’onada fa XAAAF. Els peixos fan BLUP-BLUP. La medusa fa BLARP-BLARP. El gronxador fa ZIU-ZAU. El rellotge fa TIC-TAC. El Papa Cocodril diu “HORA DE MARXAR”. I què fa el Cocodril?: UUUUÀÀÀÀ UUUUÀÀÀÀ…

Un llibre de cartró on acompanyarem el Petit Cocodril en el seu dia de platja, amb tots els seus sons i emocions. El llibre incorpora un codi QR amb què es pot accedir a l’audiollibre.

Aquest és el segon volum de la col·lecció “Què fa el Cocodril?” (el primer és Un dia ple de sons), que vol introduir els més petits d’una manera amena i divertida en diferents escenaris de la seva vida quotidiana que a vegades poden resultar difícils d’encaixar… Per això, ho fa a través de les onomatopeies que, juntament amb uns dibuixos tendres i divertits, donen al llibre un ritme que enganxa de seguida els petits lectors. A més, aquesta vegada hem incorporat a través d’un codi QR la versió d’audiollibre que pot acompanyar la lectura d’una manera més teatral. El llibre està escrit en majúscules perquè els més petits puguin reconèixer més fàcilment les paraules i per ajudar a emprendre el seu camí cap a la lectura autònoma.

Escolta l’audiollibre!

A continuació podeu reproduir la narració oral d’Un dia a la platja; lectura d’Irene Garrés i producció de Natalia España i Jose Carlos Rodríguez:

Títols relacionats