PETITS MONS

ELS PETITS MONS
Géraldine Collet i Sébastien Chebret

En Pau es refugia dalt del seu arbre, en Jan i la Margot construeixen màquines fantàstiques, la Clara observa les galàxies mentre en Martí observa els animals... Pel que fa a petits mons, cadascú té el seu, i això és genial!
Totes les nostres riqueses internes són un avantatge per a construir un món millor, on tothom respecti i reconegui l'altre amb la seva diferència.

 


ISBN: 978-84-261-4473-7     Col·lecció Àlbums il·lustrats    1ª edició    Edat: 5+
Format: 22,5 x 27,5    32 pàgines     Enquadernat en cartoné

12,4
12,90

Géraldine Collet.  Nascuda a París el 1975, va estudiar història contemporània fins a dedicar-se a la docència.
Va ser professora durant catorze anys a Seine-Saint- Denis després a Aisne, Saint-Quentin, on al mateix temps es dedicà per complet a l’escriptura.
Aquesta jove escriptora ha publicat prop de 60 àlbums, alguns dels quals han estat traduïts en diversos idiomes.
 
Sébastien Chebret. En finalitzar els estudis de Belles Arts, el 2004, s’inicià en el món de la il·lustració amb el seu primer àlbum Le Rat et l’Éléphant, publicat per Éditions Vents d’ailleurs. A partir d’aquell moment va decidir convertir-se en il·lustrador. Actualment treballa per a la premsa (Bayard presse, La Vie, Le Pélerin) i l’edició de llibres infantils (Fleurus, Milan, Gallimard, Bayard, Le Pommier, Gulf Stream). Per a les seves il·lustracions utilitza les tècniques de guaix i acrílic incorporant a vegades collages de paper reciclat.