NOSALTRES, LA NOSTRA HISTÒRIA

NOSALTRES, LA NOSTRA HISTÒRIA
Yvan Pommaux i Christophe Ylla-Somers

Traducció de Susana Tornero
Aquest llibre explica la nostra Història. No la dels reis i reines, caps, emirs, emperadors, tsars, presidents o dictadors..., sinó la nostra. La dels homes, dones i nens que han poblat la terra. Una epopeia que va començar fa cent cinquanta mil anys, que encara no ha acabat, i de la qual nosaltres som els herois.
Descobrim la nostra Història, cronològicament, i de forma simultània a tot el món, sense afavorir cap país ni destacar cap dels personatges que solen citar-se en els llibres d’Història Universal.
Malgrat els períodes foscos, les guerres i els conflictes als quals ens hem enfrontat i als que seguim enfrontant-nos, hem inventat, treballat, creat meravelles i transformat el món. I encara que moltes vegades ens han incitat a odiar-nos els uns als altres, també hem sabut confraternitzar i cooperar...

Aquest àlbum ha rebut el Premio Sorcières 2015, atorgat per l'Associació de Llibreters i Bibliotecaris de França.

ISBN: 978-84-261-4420-1     Col·lecció Com i Perquè    1ª edició     Edat: 8+
Format: 18 ,5 x 24,5 cm   96 pàgines     Enquadernat en cartoné

  
21,15
22,00

Yvan Pommaux encara es veu com un estudiant de Belles Arts, com ho va ser fa algun temps a Bourges i Clermont-Ferrand. Això pot ser degut a la Nicole, la seva dona, qui dóna color tant als seus dibuixos com a la seva vida diària, i amb la qual viu des de fa vint anys a les ribes del Loire, prop d’Amboise. El 1970 va entrar a treballar a l’editorial L’Ecole des Loisirs, on va descobrir l’obra de Sendak, Lobel i Ungerer. A partir d’aquí va començar a submergirse en el món del llibre infantil i poc després es va convertir en autor i il·lustrador independent. El seu estil precís s’inspira en grans artistes com Hokusai i Jean Fouquet i les seves històries solen fugir dels gèneres establerts per oferir als nens el tipus d’aventures que més els agraden.
Christophe Ylla-Somers no només és el gendre d’Yvan Pommaux; també és cantant, DJ, guia i historiador de l’Edat Mitjana.
Com i Per Què?
Novetats
LLibres en català
Llibres en castellà
EDITORIAL JOVENTUT