MOLETOWN. LA CIUTAT DELS TALPS

MOLETOWN. LA CIUTAT DELS TALPS
Torben Kuhlmann

Traducció de Susana Tornero

Al principi, sota aquell prat només hi vivia un talp, i tot era abundància. Però aviat arriben més i més talps: les senzilles talperes esdevenen caus intrincats, i el prat va desapareixent...
De l’autor de Linbergh. La increïble aventura d’un ratolí volador, arriba aquest conte il·lustrat que, quasi sense paraules, ofereix una finestra fascinant a un mon imaginari, però inquietantment familiar, que s’amaga sota els nostres peus. Kulhmann ens convida amb aquesta obra d’art a una exploració reflexiva sobre el precari equilibri entre progrés i preservació.

ISBN: 978-84-261-4252-8    1ª edició     Col·lecció Àlbums il·lustrats, Ecologia   Edat:+7
Format:
22 x 28,5 cm   32 pàgines     Enquadernat en cartoné

13,46
14,00

Torben Kulhmann és un autor i il·lustrador alemany, apassionat de les invencions curioses. El seu primer llibre, Linbergh. La increïble aventura d’un ratolí volador, va obtenir molt bones ressenyes a la premsa i una gran rebuda entre els lectors. Va ser reconegut amb premis internacionals com el Golden Island Award 2015, el Indiefab Winner 2015, el MGA Book Award 2015 o el Outstanding Internati onal Book 2015, ha estat traduït a més de 21 idiomes, i la seva versió digital animada està donant la volta al món.
Moletown. La ciutat dels talps ja s’ha venut a 9 països diferents i recentment ha estat seleccionat pel jurat de The Original Art 2015 Exhibition de Nova York, seguint el camí per consagrar aquest autor com una gran revelació del panorama de la il·lustració i la literatura infantil internacional.
Àlbums il·lustrats
Novetats 
Pàgina principal
EDITORIAL
JOVENTUT