EL GRAN VIATGE DE DARWIN

EL GRAN VIATGE DE DARWIN
Mick Manning. Il·lustrat  per Brita Granström

La gran aventura del viatge del vaixell de la marina real Beagle a través de tots els oceans. El jove Darwin és convidat pel capità Fitz Roy a compartir la seva cabina com a naturalista sense paga.
De les experiències d'aquest fantàstic viatge sorgirà el seu llibre titulat L'origen de les espècies.


La teoria de l’evolució de Charles Darwin va canviar per sempre la nostra concepció del món i del lloc que hi ocupem. Aquest emocionant relat de la vida de Darwin comença amb la seva fascinació adolescent per la natura i mostra com va elaborar les seves idees en aquest viatge èpic al voltant del món a bord del Beagle. Els lectors veuran com Darwin explora la selva brasilera, puja els Andes i rumia sobre les illes Galápagos… i també descobriran la polèmica encetada anys després, quan finalment es va publicar el seu llibre L’origen de les espècies.

ISBN: 978-84-261-3990-0    1ª edició
Col·lecció Àlbums il·lustrats    Edat: +7
Format: 28,5 x 24 cm    48 pàgines     Enquadernat en cartoné

12,5
13,00

Mick Manning i Brita Granström, coneguts per la seva habilitat per presentar idees complexes de forma divertida i accessible, fan un viu retrat dels orígens i la importància de les idees de Darwin.

Universitat d’Edimburg 1825-1826
Com que no era bo a escola, el meu pare em va enviar a la Universitat d’Edimburg. Allà vaig anar a la sala d’operacions, on vaig presenciar dues intervencions molt greus, però vaig haver de sortir corrents abans que acabessin. Ja no hi vaig tornar, em venien ganes de vomitar, i aquelles imatges em van turmentar constantment durant gairebé un any. Després de passar dos cursos a Edimburg, el meu pare va saber per les meves germanes que no m’atreia la idea de convertir-me en metge, i em va proposar que estudiés per a clergue.EDITORIAL JOVENTUT