EL CASSÓ DEL GERARD

EL CASSÓ DEL GERARD
Isabelle Carrier


Amb paraules senzilles i unes il·lustracions tendres i divertides, l’autora recrea el dia a dia d’un nen diferent: les seves dificultats, les seves qualitats, els obstacles que ha d’afrontar.
El cassó del Gerard omple un buit, commou el lector, sigui de l’edat que sigui. Però el que més crida l’atenció és la senzillesa del dibuix i del concepte.

· Un conte metafòric per a parlar de les diferències als més petits.
·
La superació d’un nen amb dificultats per a suportar el dia a dia.
·
Llibre recomanat per FEAPS.

ISBN: 978-84-261-3782-1  3 ª edició
Col·lecció Àlbums il·lustrats      Edat: +5
Format: 25,5 x 19 cm    40 pàgines     Enquadernat en cartoné

12,5
13,00

Hi ha persones
extraordinàries.
N’hi ha prou
amb trobar-ne una…
… per tenir ganes de treure
el cap del cassó.

Li mostra els seus punts forts.L’ajuda a expressar les seves pors.                Troba que té molt de talent.

El cassó encara hi és, però ara és més discret….
… i sobretot, no s’encalla pertot arreu!

El Gerard finalment pot jugar amb els altres.

Tot i així…

el Gerard segueix sent el mateix.


Des de FEAPS et convidem a ser
una d’aquestes persones extraordinàries
que saben apreciar tots els «Gerards»
que arrosseguen el seu cassó pel món.
ISABELLE CARRIER és francesa i va néixer el 1964 a Voiron (Isère, als Alps). Va estudiar a l’escola superior d’Art d’Estrasburg (Arts Décoratifs) abans de dedicar-se a escriure i il·lustrar llibres per a nens. Quan li falten idees per a crear un àlbum, s’inspira en les de Jérôme Ruillier, el pare de les seves dues filles, també autor i il·lustrador, i llavors fan llibres junts.

DARRERE EL MUR
Isabelle Carrier i Elsa Valentin

Un nen pateix l'absència del seu pare a la presó. L'àlbum alterna escenes que recorden la complicitat entre pare i fill i altres en què el nen està sol i totalment desconcertat. Malgrat la seva manca de comprensió sobre la situació, res no pot canviar l'amor que el pare i el fill es tenen.

UNA MICA DE MAL HUMOR
Isabelle Carrier
Quan en Pit i en Pat es coneixen, de seguida es fan inseparables. Riuen, juguen... s'entenen molt bé i creuen que si estan junts sempre seran feliços. Però, amb el temps, comencen a no estar d'acord, a donar la culpa a l'altre, i sovint s'enfaden. A poc a poc, s'instal·la una cosa que tots coneixem: el mal humor, que creix, creix... i de sobte, els separa.
Després de El cassó d'en Gerard, un delicat àlbum sobre la diferència, Isabelle Carrier continua la seva exploració dels sentiments amb aquesta història de les relacions i plena d'humor, on en Pit i en Pat sabran trobar una solució amb molta saviesa.


EDITORIAL JOVENTUT