UN CONTE QUE …

UN CONTE QUE …
Gilles Bachelet
Traducció de Paula Jarrin Servidio

Un conte que... parla d’aquell moment tan especial d’un nen, quan arriba l’hora d’anar a dormir.
Es compon de dotze situacions idèntiques on només canvien els protagonistes de l’escena: animals, criatures imaginàries, objectes...
En cadascuna de les dobles pàgines, mares, pares i bebès s’uneixen per narrar un conte que cobra vida a la pàgina següent. Un àlbum ple de tendresa que conduirà a grans i petits al món dels somnis.
Un altre èxit del talentós autor de El cavaller impetuós,  Los cuentos entre bambalinas...


ISBN: 978-84-261-4491-1     Col·lecció Àlbums il·lustrats    1ª edició    Edat: 2+
Format: 18,5 x 25,5 cm    32 pàgines     Enquadernat en cartoné

13,46
14,00

Gilles Bachelet va néixer el 1952 a Saint-Quentin, al nord de França. La seva infantesa va transcórrer als Pirineus. Va estudiar a l’Escola Superior d’Arts Decoratives de París. A partir del 1977, va començar a rebre encàrrecs com a il·lustrador independent i va deixar la universitat per dedicar-se de ple al món laboral. Des de llavors ha realitzat il·lustracions per premsa, publicitat i llibres. Actualment ensenya il·lustració i tècniques d’edició a l’Escola Superior d’Art de Cambrai. Ha estat guardonat amb nombrosos premis. El 2016 va rebre el premi Andersen d’Itàlia al millor àlbum il·lustrat pel llibre El Cavaller impetuós, publicat també per Editorial Joventut.