EL GRAN LLIBRE DELS AMICS

EL GRAN LLIBRE DELS AMICS
Mary Hoffman i Ros Asquith
Traducció d’Anna Gasol

Com és un bon amic? És algú que t’escolta? Algú amb qui et diverteixes? Un amic és algú amb qui et sents molt bé i pots ser tu mateix.
Hi ha molts tipus diferents d’amics: pots tenir un amic inseparable, o preferir un grup d’amics, o algun germà, o la teva mascota, amics que no has vist mai..., i fins i tot pots tenir algun amic imaginari! Descobreix com fer amics!
Un llibre ideal per a iniciar una conversa amb els nens per tractar el tema de les amistats. De les autores de Benvingut a la família, El gran llibre de l’ecologia i El gran llibre del cos (tots ells publicats per la nostra editorial), aquest llibre es un homenatge a tot tipus d’amistats, perfecte tant per casa com per l’aula.

ISBN: 978-84-261-4487-4     Col·lecció Àlbums Il·lustrats    1ª edició    Edat: 5+
Format: 22,5 x 30,5 cm    40 pàgines     Enquadernat en cartoné

14,42
15,00

 

Mary Hoffman és una aclamada escriptora i crítica de literatura infantil. Viu amb el seu marit a West Oxfordshire, al Regne Unit. Va estudiar Literatura Anglesa a Cambridge i ha publicat més de 90 llibres, des d’àlbums il·lustrats per a nens a literatura fantàstica o històrica per a joves. És una amant dels gats (suposem que és per això que apareixen en molts dels seus llibres).

Web de Mary Hoffman:
http://www.maryhoffman.co.uk/

Ros Asquith has sigut dibuixant a The Guardian durant 20 anys i ha escrit i il·lustrat més de 60 llibres per a joves. Va estudiar Belles Arts a Camberwell School i ha treballat també com a fotògrafa, dissenyadora i crítica de teatre.

Web de Ros Asquith:
http://www.rosasquith.co.uk/

Llibres de Mary Hoffman i Ros Asquith