EL MEU PRIMER LLIBRE DE FÍSICA QUÀNTICA

EL MEU PRIMER LLIBRE DE
FÍSICA QUÀNTICA

Sheddad Kaid-Salah Ferrón
Il·lustrat per Eduard Altarriba
Traducció de Helena Prieto Cerezo


Tot el que ens envolta, els arbres, les pedres, la llum i fins i tot nosaltres mateixos, està compost per partícules molt i molt petites. En aquest univers minúscul, fet de matèria i energia, regeixen unes lleis tan estranyes com sorprenents. Comença a descobrir el fascinant món de la Física Quàntica amb l’ajuda del Dr. Albert.
Aquest és un primer llibre perfecte per explicar aquestes qüestions aparentment complexes a nens a partir de 10 anys (i els seus pares), de la manera més fàcil i divertida possible, centrant-se en l’ensenyament de la ciència.
Des de Newton a Maxwell o al gat de Shrödinger; introduint els àtoms, la taula periòdica, l’antimatèria o la radioactivitat. Gràcies a aquest llibre aquests conceptes deixaran de ser pesades matèries que s’imparteixen a l’escola, ja que despertarà en els joves lectors la curiositat i motivació necessàries per convertir-se en científics.


ISBN: 978-84-261-4479-9      Col·lecció Com i Perquè   2ª edició   
Edat: 10+
Format: 29 x 29 cm     48 pàgines     Enquadernat en cartoné

 
19,13
19,90

 

Sheddad Kaid-Salah Ferrón és llicenciat en Física i en Farmàcia, té un Màster en Pedagogia de la UAB de Barcelona i també va estudiar Mecànica Quàntica a la Universitat de Stanford. Treballa com a professor de Matemàtiques, Física i Química en un institut des de fa molts anys i és membre de l’Agrupació Astronòmica de Terrassa.

 

Eduard Altarriba porta treballant durant dues dècades en el camp del disseny gràfic i la il·lustració, i des de fa alguns anys treballa a Alababalà, el seu petit i independent estudi. En ell, estan enfocats a oferir serveis d’edició i en la creació de projectes editorials propis dirigits al públic infantil. Li agrada fer llibres, jocs, exhibicions, animacions, aplicacions i llibres de treball que siguin pràctics, instructius, significatius i, per descomptat, divertits.