ABECEDARI AMAGAT

ABECEDARI AMAGAT
Imapla

Aquest abecedari és un joc visual per descobrir les lletres que ens envolten. Pots anar a la Lluna amb una A, mossegar amb la W, somriure amb una U, banyar-te en una D, anar a l’hospital per una S, navegar amb una L ...
Un primer abecedari per descobrir i aprendre a reconèixer de manera lúdica les lletres que s’amaguen a les il·lustracions i al nostre voltant.
Inspira’t amb aquest llibre i crea el teu propi abecedari amagat! Amb papers de colors, un llapis i molta imaginació, veuràs com les lletres poden ocultar-se i sorprendre’t d’infinites maneres. Descobreix-les!

ISBN: 978-84-261-4445-4     Col·lecció Àlbums il·lustrats (Aprenent a Llegir)   1ª edició    Edat: 3+
Format: 15,5 x 21,5 cm    60 pàgines     Enquadernat en cartoné

 
13,37
13,90

Imma Pla va estudiar Disseny Gràfic a l’escola Elisava de Barcelona. Va començar la seva carrera intercalant diferents opcions de treball, col·laborant per a diferents revistes, diaris i mitjans publicitaris, i compaginant diferents disciplines. Va rebre el premi Apel·les Mestres el 1992, la qual cosa la va motivar encara més a dedicarse a la il·lustració. Fa alguns anys va emprendre la seva pròpia aventura com a autora (canviant el seu nom per Imapla) tant de llibres de text com d’imatge. El 2007, se li va atorgar el Premi Internacional d’Il·lustració de la Fundació SM. Actualment treballa tant en el món de la il·lustració com en el del disseny gràfic.
http://www.imaplabooks.com/

Àlbums il·lustrats
Novetats
Llibres en català
Llibres en castellà
EDITORIAL JOVENTUT