EL MEU COS ÉS MEU!

EL MEU COS ÉS MEU!
Pro Familia,
Associació alemanya per a l'educació i prevenció sexual
Il·lustrat per Dagmar Geisler

«Sóc la Clara, i tinc quelcom molt especial: el meu cos! És meu i de ningú més. Si no m’agrada que em toquin, dic: “Deixa’m. No em toquis. No ho vull.”»
Dir que no i protegir-se de contactes desagradables no és fàcil. Els nens que se senten segurs de si mateixos tenen més facilitat per dir ben clar el que volen i el que no. Per això és important que tots els nens prenguin consciència dels seus sentiments i del seu cos. Només així podran establir límits.
· A partir de 5 anys.
· Prevenció contra l’abús.
· Premiat amb el Premi al Llibre Infantil i Juvenil de l’Associació Alemanya de Metgesses «Ploma de Plata».

ISBN: 978-84-261-4129-3     1ª edició   Edat: +5
Col·lecció Aprenent del nostre cos (Com i Per Què?)
Format: 22 x 27,5 cm    36 pàgines     Enquadernat en cartoné

13,46
14,00


Dagmar Geisler (Siegen, 1958) va créixer a Hessen i va viure en una comuna d'artistes al centre de Frankfurt que es deia la Romanfabrik. Allí va començar a treballar com a il·lustradora i dibuixant, i allí va néixer el seu fill Jonas. Des de petita havia volgut escriure les seves pròpies històries; només havia de trobar el moment. Per fi, a Baviera, on viu des de fa molts anys, va començar a narrar les seves pròpies històries. Ha guanyat diversos premis com la Ploma de Plata concedida pels metges alemanys pel llibre El meu cos és meu o la distinció de la Fundació Buchkunst per la sèrie Wanda.
Lloc web de Dagmar Geisler:
http://www.dagmargeisler.de/

Llibres de Dagmar Geisler
 

Com i Per Què?
Aprenent del Nostre Cos
Novetats
Pàgina Principal

EDITORIAL JOVENTUT