ISBN:
978842614421-8
22 x 28,5 cm
Cartoné
Fecha de publicación:
01/04/2017
Edición: 1
128 páginas
Idiomas disponibles:
Català

Armstrong. L’agosarat viatge d’un ratolí a la Lluna

23,00 €
22,12  sin iva
No disponible

Fa molt de temps un ratolí va aprendre a volar…, i va creuar l’Atlàntic. Però, què va passar després? El nou llibre de Torben Kuhlmann transporta els lectors a la Lluna. Seguint les passes de Lindbergh: l’agosarada història d’un ratolí volador, Kuhlmann ens torna a encisar amb aquest llibre, on els somnis estan determinats tan sols per la capacitat d’imaginació, i on les més grans innovacions arriben d’un dels éssers aparentment més petits i insignificants.

Acompanya Armstrong en la seva fascinant aventura per a desmentir la resta de ratolins que es pensa que la Lluna es una bola de formatge enorme. Aquest petit heroi, seguint els consells del vell Lindbergh, tindrà que endinsar-se en l’estudi de l’aeronàutica i de l’espai tot passant per el museu Smithsonià i la Universitat, posant a prova l’enginy amb els seus invents per viatjar a l’espai i a l’hora fugir de la policia que li trepitja els talons. Tot amb la ferma creença de que els seus somnis poden fer-se realitat.
El llibre, amb unes il·lustracions meravelloses i plenes de detalls, acaba amb una breu historia de la navegació espacial, des de les observacions de Galileu sobre el funcionament de l’univers als primers passes de l’home sobre la Lluna.

Títulos relacionados