EDITORIAL JOVENTUT
NOVETATS NOVEMBRE 2017

LES IDEES DE L'ADA
Fiona Robinson
En aquesta impressionant biografia il·lustrada, Fiona Robinson capta la ment creativa i el geni matemàtic d'una figura poc coneguda i no obstant això signicativa en la història de la informàtica: Ada Lovelace.
L'Ada era filla del controvertit poeta Lord Byron i la matemática Anne Milbanke. La seva imaginació i la seva facilitat per a les matemàtiques van cridar l'atenció de l'inventor Charles Babbage, que estava treballant en els plànols per una computadora extraordinària. Només li faltava trobar algú per programar-la...
Ideal per als joves genis de la informàtica, els inventors i els somiadors, aquest llibre sobre la primera programadora del món destaca el meravellós potencial de sumar coneixements i una imaginació il·limitada.

ISBN: 978-84-261-4481-2     Col·lecció Com i Perquè   1ª edició    Edat: 7+
Format: 28,5 x 21 cm   40 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA:13,46 €
Preu amb IVA: 14 €


EL MEU PRIMER LLIBRE DE FÍSICA QUÀNTICA
Sheddad Kaid-Salah Ferrón i Eduard Altarriba
Tot el que ens envolta, els arbres, les pedres, la llum i fins i tot nosaltres mateixos, està compost per partícules molt i molt petites. En aquest univers minúscul, fet de matèria i energia, regeixen unes lleis tan estranyes com sorprenents. Comença a descobrir el fascinant món de la Física Quàntica amb l’ajuda del Dr. Albert.
Aquest és un primer llibre perfecte per explicar aquestes qüestions aparentment complexes a nens a partir de 10 anys (i els seus pares), de la manera més fàcil i divertida possible, centrant-se en l’ensenyament de la ciència.
Des de Newton a Maxwell o al gat de Shrödinger; introduint els àtoms, la taula periòdica, l’antimatèria o la radioactivitat. Gràcies a aquest llibre aquests conceptes deixaran de ser pesades matèries que s’imparteixen a l’escola, ja que despertarà en els joves lectors la curiositat i motivació necessàries per convertir-se en científics.

ISBN: 978-84-261-4479-9      Col·lecció Com i Perquè   1ª edició    Edat: 10+
Format: 29 x 29 cm     48 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA: 19,13
Preu amb IVA: 19,90


HE VENÇUT EL BULLYING!
Emmanuelle Piquet
Il·lustrat per Lisa Mandel
Tothom en parla, del bullying, de l’assetjament escolar, però és difícil d’aturar. Pot adoptar diverses formes i, contràriament a les idees preestablertes, les víctimes i els assetjadors no presenten un perfil tipus. Les situacions d’assetjament principalment són alimentades per la por i la vulnerabilitat. Qualsevol noi pot ser assetjat en un moment de fragilitat.
Aquest llibre presenta quinze relats de nois i noies víctimes del bullying que troben idees i solucions per sortir-se’n. I això gràcies a l’estratègia de defensa d’Emmanuelle Piquet, denominada també efecte bumerang o fletxa de resistència.
Adaptables a cadascú, hi trobarem tàctiques molt originals que ajuden els nois a reaccionar eficaçment ells tots sols! Una obra que tots els nois i noies haurien de llegir per cultivar l’art de la rèplica que venç el bullying d’una manera definitiva.

ISBN: 978-84-261-4483-6    Col·lecció Com i Perquè   1ª edició    Edat: 10+
Format: 14,5 x 21,3 cm    176 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA: 14,42
Preu amb IVA: 15


EL GRAN LLIBRE D'ADHESIUS DE LES CUQUES
Yuval Zommer
Després de l’èxit d’El gran llibre de les cuques, us presentem aquest llibre interactiu que posa el món dels insectes literalment a l’abast dels nens. Les activitats del llibre conviden els nens a dibuixar, pintar, decorar i col·locar insectes en el seu hàbitat natural, encoratjant als nens a aprendre mentre juguen.
Els petits seran guiats per la Supermosca Frida (que molts recordaran d’El gran llibre de les cuques) que es comunica amb els lectors a través del llibre, explicant cada activitat. El llibre inclou adhesius i activitats relacionades amb més de quinze insectes diferents.
Presenta vuit pàgines amb més de 500 adhesius reutilitzables impresos en un suport transparent, de manera que, a l’enganxar-los, els insectes s’integren a la perfecció en el seu entorn.
Les il·lustracions de Yuval Zommer són exquisides i artístiques, i inspiren un pensament creatiu alhora que
introdueixen els nens en el món natural.

ISBN: 978-84-261-4449-2     Col·lecció Com i Perquè    1ª edició    Edat: 5+
Format: 25,3 x 28 cm    48 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA: 13,46 €
Preu amb IVA: 14 €


LA GUINEU I L'AVIADOR
Luca Tortolini i Anna Forlati

Inspirada lliurement en Saint-Exupéry, aquesta història relata la trobada entre l’home i l’animal. Antoine, un aviador, irromp en el salvatge univers de la guineu a causa d’un accident aeri al mig del bosc. Durant l’accident la guineu queda ferida, però gràcies a la paciència de l’home i al seu respecte per l’animal, Antoine aconsegueix curar-lo i s’estableix un fort vincle entre tots dos. Sense voler-ho, Antoine embarca a la guineu en la seva màquina voladora per descobrir el món dels homes. Tot i ser un món totalment estrany per a ella, la guineu té plena confiança en tot allò que li mostra el seu nou amic. Fins i tot en el violent clima de l’aeròdrom (Antoine és pilot de guerra), l’animal no abandona els seus somnis, i quan el seu amic no torna del seu últim vol no perd l’esperança de trobar-lo. Les il·lustracions d’Anna Forlati encaixen a la perfecció amb el text de Luca Tortolini en aquesta oda a la fortalesa del cor, el coratge i la confiança.

ISBN: 978-84-261-4475-1     Col·lecció Àlbums il·lustrats    1ª edició    Edat: 7+
Format: 25,5 x 35 cm     44 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA: 15,38 €
Preu amb IVA: 16 €

REEDICIONS

ARMSTRONG   L’agosarat viatge d’un ratolí a la Lluna
Torben Kuhlmann
Fa molt de temps un ratolí va aprendre a volar..., i va creuar l'Atlàntic. Però, què va passar després? El nou llibre de Torben Kuhlmann transporta els lectors a la Lluna. Seguint les passes de Lindbergh: l'agosarada història d'un ratolí volador, Kuhlmann ens torna a encisar amb aquest llibre, on els somnis estan determinats tan sols per la capacitat d'imaginació, i les més grans innovacions arriben d'un dels éssers aparentment més petits i insignificants.
    Acompanya Armstrong en la seva fascinant aventura per a desmentir la resta de ratolins que es pensa que la Lluna es una bola de formatge enorme. Aquest petit heroi, seguint els consells del vell Lindbergh, tindrà que endinsar-se en l'estudi de l'aeronàutica i de l'espai tot passant per el museu Smithsonià i la Universitat, posant a prova l'enginy amb els seus invents per viatjar a l'espai i a l'hora fugir de la policia que li trepitja els talons. Tot amb la ferma creença de que els seus somnis poden fer-se realitat.

ISBN: 978-84-261-4421-8     Col·lecció Àlbums il·lustrats    2ª edició    Edat: 7+
Format: 22 x 28,5 cm    128 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA: 22,12
Preu amb IVA: 23


UNA TARDA MANDROSA
Enid Blyton,   il·lustracions de Jamie Littler
Fa tanta calor que els Cinc han decidit passar una tarda de relax. Però la colla no passarà la tarda de pau i tranquil·litat que s'imagina... Qui són els homes de la moto? Podran aturar-los?

ISBN: 978-84-261-4096-8     Col·lecció Històries Curtes del Club dels Cinc   4ª edició   Edat: 7+
Format: 13 x 20 cm cm     80 pàgines     Enquadernat en rústica
Preu sense IVA: 10,48 €
Preu amb IVA: 10,90 €


LA JORDI VOL TALLAR-SE ELS CABELLS
Enid Blyton,  il·lustracions de Jamie Littler

La Jordi només vol anar a tallar-se els cabells, però topa amb uns lladres. En Juli, en Dick i l'Anna estan massa ocupats menjant gelats per ajudar-la. Qui la vindrà a rescatar?

ISBN: 978-84-261-4094-4     Col·lecció Històries Curtes del Club dels Cinc   4ª edició    Edat: 7+
Format: 13 x 20 cm cm     80 pàgines     Enquadernat en rústica
Preu sense IVA: 10,48 €
Preu amb IVA: 10,90 €

NOVETATS OCTUBRE 2017

AZADAH
Jacques Goldstyn

Azadah, una petita nena afganesa, té la sort de conèixer a una fotògrafa alemanya. En el moment en què la seva amiga ha de marxar de tornada a casa, la nena li demana que la porti amb ella, doncs vol descobrir el món, les arts, la literatura..., totes aquelles coses sobre les quals la fotògrafa li ha parlat. Azadah, si es queda al seu país, sap de sobres quin serà el seu futur...
Aquest àlbum de poc text —tan sols el necessari per posar-nos en situació— es revela a través de les magnífiques il·lustracions que conviden el lector a descobrir no només la sinceritat de la relació entre les dues amigues sinó les moltes possibilitats que ofereix el món, tantes vegades silenciades per les armes o per unes lleis i polítiques sense sentit.
Aquest és el particular homenatge que Jacques Goldstyn va voler fer a la fotoperiodista Anja Niedringhaus, assassinada el 2014 a l’Afganistan. Tot i que més que la figura de la fotògrafa es destaca en el llibre la set de coneixement i llibertat que sent Azadah. L’autor és un mestre en l’art de recrear dures i captivadores realitats submergint-se en el cor dels seus personatges que li donen a les seves històries un aire vibrant i esperançador.

ISBN: 978-84-261-4457-7      Col·lecció Àlbums il·lustrats    1ª edició    Edat: 9+
Format: 16,5 x 21 cm     56 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA: 12,5 €
Preu amb IVA: 13 €


EL PINGÜÍ BLAU
Petr Horáček

El Pingüí Blau fa les mateixes coses que fan els altres pingüins, però, a causa del seu color, no el consideren un pingüí com ells. «Jo em sento com un pingüí», va dir el Pingüí Blau. «Però no ets com nosaltres», van insistir els altres pingüins, i es van allunyar d’ell. Exclòs i sol en un mar de gel, el Pingüí Blau somia amb una balena blanca que vindrà a rescatar-lo... Podrà convèncer els altres pingüins que és un d’ells?
Una entranyable faula sobre l’amistat i el sentiment de pertànyer a un grup que ens captivarà gràcies a les il·lustracions de Petr Horáček, qui és capaç de crear paisatges antàrtics simplement magnífics.


ISBN: 978-84-261-4236-8     Col·lecció Àlbums il·lustrats    1ª edició   
Edat: 3+
Format: 25,5 x 26,5 cm     40 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA: 14,42 €
Preu amb IVA: 15 €


EL BOLET
Bernadette Gervais
Aquest petit àlbum documental és el segon títol de la sèrie dissenyada per Bernadette Gervais. L’autora proposa observar la natura centrant-se en un sol element, familiar per al nen. En aquest llibre ens revela els secrets dels bolets i, a través d’ells, ens adonem de la diversitat, els recursos i els perills que comporta la natura. Com es reconeix un bolet verinós? Qui menja bolets? Com neix un fong?
Perquè tots aprenguin i comprenguin aquesta meravella de la natura, l’autora ha dissenyat solapes que s’aixequen per descobrir l’evolució d’un fenomen, o revelar què hi ha darrere d’un amagatall... Al final del llibre hi trobarem el clàssic joc dels set errors, recurs que se suma als de la resta del llibre, i que fan que sigui una divertida manera d’aprendre jugant.

ISBN: 978-84-261-4418-8     Col·lecció Àlbums il·lustrats    1ª edició    Edat: 5+
Format: 21,5 x 22,5 cm     24 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA: 13,46 €
Preu amb IVA: 14 €


1.2.3... JA!   Els rècords esportius dels animals
Pascale Hédelin i Amélie Falière
El puma pot fer un salt de fins a 5 metres, l’equivalent a 3 vegades la seva llargada.
L’estruç africà pot córrer en esprint a 70 km/h.
El pop es pot contorsionar i ficar-se per un forat de 8 centímetres.
El cargol, amb la seva bava súper adherent, pot pujar en vertical i fins i tot cap per avall sense relliscar mai.
L’escarabat rinoceront pot aixecar pesos 100 vegades més pesants que el seu propi cos.
Salt d’alçada, cursa de fons, gimnàstica, escalada, halterofília... hi ha tantes proves esportives on els animals sobresurten! Perfectament equipats i entrenats per córrer, nedar, saltar, volar o bussejar, alguns fins i tot poden batre rècords gràcies a les seves extraordinàries aptituds físiques. Aquests atletes d’alt nivell, d’orígens molt diversos, competiran aquí, cadascun en la seva disciplina esportiva.

ISBN: 978-84-261-4477-5     Col·lecció Com i Perquè   1ª edició    Edat: 5+
Format: 23 x 38,5 cm     48 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA: 15,38 €
Preu amb IVA: 16 €


LES AVENTURES DE TINTÍN  LA COL·LECCIÓ COMPLETA
Hergé

Redescobreix aquesta obra atemporal amb aquesta edició especial de luxe amb motiu del 60 aniversari de Tintín a casa nostra, un estoig amb 8 volums i on hi trobaràs les 24 aventures de l'intrèpit periodista, incloses Tintín al país dels soviets i Tintín i l'Art-Alfa.

ISBN: 978-84-261-4451-5     Col·lecció Llibres de Tintín   1ª edició
Format: 20 x 27 x 13,5 cm    1488 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA: 158,65 €
Preu amb IVA: 165 €


ELS CINC A L'ILLA DEL TRESOR
Enid Blyton
Un temporal treu a la llum un antic vaixell naufragat al costat de l’illa de Kirrin!
Els Cinc s’assabenten que portava un tresor i estan resolts a trobar-lo. Però no són els únics! Algú més està sobre la pista. El temps s’acaba per als Cinc. Aconseguiran arribar ells primer al tresor?

ISBN: 978-84-261-4313-6     Col·lecció Els Cinc (Llibres d'Enid Blyton)    1ª edició    Edat: +9
Format: 14 x 21 cm    214 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA: 11,44 €
Preu amb IVA: 11,90 €


UNA ALTRA AVENTURA DELS CINC
Enid Blyton
Hi ha un lladre a Vil·la Kirrin!
Els Cinc creuen saber qui és, però necessiten proves.
On poden trobar-les? El descobriment d’un vell mapa i un amagatall molt poc corrent és tot el que necessiten per arribar al fons d’aquest misteri i descobrir el culpable.

ISBN: 978-84-261-4314-3      Col·lecció Els Cinc (Llibres d'Enid Blyton)    1ª edició     Edat: +9
Format: 14 x 21 cm    214 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA: 11,44 €
Preu amb IVA: 11,90 €

NOVETATS SETEMBRE 2017

ABECEDARI AMAGAT
Imapla
Aquest abecedari és un joc visual per descobrir les lletres que ens envolten. Pots anar a la Lluna amb una A, mossegar amb la W, somriure amb una U, banyar-te en una D, anar a l’hospital per una S, navegar amb una L ...
Un primer abecedari per descobrir i aprendre a reconèixer de manera lúdica les lletres que s’amaguen a les il·lustracions i al nostre voltant.
Inspira’t amb aquest llibre i crea el teu propi abecedari amagat! Amb papers de colors, un llapis i molta imaginació, veuràs com les lletres poden ocultar-se i sorprendre’t d’infinites maneres. Descobreix-les!


ISBN: 978-84-261-4445-4     Col·lecció Àlbums il·lustrats (Aprenent a Llegir)    1ª edició    Edat: 3+
Format: 15,5 x 21,5 cm    60 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA: 13,37 €
Preu amb IVA: 13,90 €


LA RUTA EXTRAORDINÀRIA DEL RATOLÍ CARTER
Marianne Dubuc
El Ratolí Carter s’aixeca com cada matí per fer la seva ruta, però avui li ve de gust una mica de fantasia i de bogeria... En lloc d’anar a fer el repartiment amb la seva furgoneta, se’n va amb coet! Durant la seva extraordinària ruta, ja no es troba amb els animals de sempre, sinó que s’endinsa en terres imaginàries: la terra dels dolços, el paradís de les sirenes, el país dels monstres... Fins i tot viatjarà entre els núvols i a les profunditats del mar. La ruta del Ratolí Carter no coneix fronteres ni límits!
Una nova aventura del famós Ratolí Carter a través d’un país de fantasia, visitant unicorns, marcians i tot tipus de personatges sorprenents.


ISBN: 978-84-261-4455-3     Col·lecció Àlbums il·lustrats    1ª edició    Edat: 3+
Format: 24,8 x 30,8 cm   32 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA: 13,46 €
Preu amb IVA: 14 €


CONTES DEL BOSC DE LA GLA,    Julia Donaldson i Axel Scheffler
Aprèn els colors i a comptar fins a deu amb la Guineu, la Porqueta, la Conilla, l’Ós i tots els seus amics del Bosc de la Gla.
Dos nous títols de la sèrie que porta captivant els més petits des de fa més de quinze anys! Aquests llibres de cartó estan dissenyats per facilitar la introducció a la lectura al més menuts. Els textos rimats, ideals per a ser llegits en veu alta, van acompanyats de magnífiques il·lustracions que estimularan la imaginació dels petits al mateix temps que els ajudarà a entrar en la història.
Aquesta obra, dels guardonats autors d’El Grúfal, farà que els adults disfrutin veient els més petits gaudint de la lectura.

Col·lecció Contes del Bosc de la Gla   1ª edició    Edat: 2+
Format:20 x 16,5 cm    24 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA: 8,56
Preu amb IVA: 8,90

NOMBRES
ISBN: 978-84-261-4437-9

COLORS
ISBN: 978-84-261-4435-5


    

QUI S'AMAGA ...?    Vincent Mathy
De què és aquesta roda que s’amaga darrere de l’avió? I aquest ganxo que es veu darrere de l’excavadora? Darrere de cada vehicle o màquina n’hi ha un altre d’amagat... T’estic veient! Ja sé què ets!
Dos nous títols de la sèrie Qui s’amaga...! Darrere cada pàgina troquelada, el petit lector trobarà una pista de què s’amaga a la pàgina següent.
Uns llibres-joc molt resistents, amb colors vius i dibuixos fàcils de reconèixer que recreen el joc atemporal de“buscar i trobar”, per tal que els nens puguin aprendre tot divertint-se com són els diferents vehicles i màquines.

Col·lecció Qui s'amaga...?   1ª edició   
Edat: 10 mesos+
Format: 15 x 15,2 cm    8 pàgines de cartró
Preu sense IVA: 8,56 €
Preu amb IVA: 8,90 €

QUÈ S'AMAGA DARRERA DEL MEU COTXE?
ISBN: 978-84-261-4433-1

QUÈ S'AMAGA DARRERE DEL MEU CAMIÓ?
ISBN: 978-84-261-4431-7


PRECISAMENT AIXÍ
Rudyard Kipling
Les divertides històries que componen aquest llibre, a manera de faules, són les històries que Rudyard Kipling contava cada nit a la seva estimada filla Josephine.
Des de la seva publicació generacions de nens i nenes han gaudit escoltant i llegint aquestes històries, tan enginyoses com improbables, sobre aquelles coses que realment interessen als petits –i no tan petits– de curiositat insadollable, com per exemple per què el lleopard té taques a la pell, o com li va sortir la trompa a l’elefant i la gepa al camell...
Rudyard Kipling va ser el primer escriptor en llengua anglesa a qui se li va concedir el premi Nobel el 1907.

ISBN: 978-84-261-4453-9      Col·lecció Àlbums il·lustrats    1ª edició    Edat: 7+
Format: 13,5 X 21,6 cm    224 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA: 14,42
Preu amb IVA: 15

REIMPRESSIONS

SOPA DE CARBASSA
Helen Cooper
Enmig d'un bosc, en una bonica cabanya hi viuen un Gat, un Esquirol i un Ànec. Cada dia fan sopa de carbassa per sopar: el Gat trosseja la carbassa, l'Esquirol remou la sopa i l'Ànec li posa la sal. Viuen els tres molt feliços, tot tenint cadascun la seva tasca diària. Però un dia l'Ànec decideix canviar els papers, i s'organitza un gran embolic entre els tres amics…
El tema de la convivència i l'amistat dels amics floreix en aquest àlbum il·lustrat per la gran artista que és Helen Cooper.

ISBN: 978-84-261-3096-9   Col·lecció Àlbums il·lustrats    6ª edició    Edat: 3+
Format: 26 x 26 cm   32  pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA: 12,98
Preu amb IVA: 13,50


QUATRE PETITES CANTONADES DE NO RES  REEDICIÓ
Jérôme Ruillier

El petit Quadrat vol jugar a casa dels seus amics els Petits Rodons, però no passa per la porta perquè… La porta és rodona com els seus amics! Hauríem de retallar-te les cantonades! –li diuen els Petits Rodons– Oh, no! –diu el Petit Quadrat– Em faria massa mal!Com ho farm? El Petit Quadrat és diferent. Mai no serà rodó. A partir de 5 anys.
· Un llibre sobre l’amistat, la diferència i l’exclusió.
· Un àlbum amb una proposta gràfica molt original.

ISBN: 84-261-3448-3    Col·lecció Àlbums il·lustrats    4ª edició    Edat: 3+
Format: 23,5 x 23,5 cm   32 pàgines    Enquadernat en cartoné 
Preu sense IVA: 10,58 €
Preu amb IVA: 11 €

NOVETATS JULIOL 2017

MAX I L'OCELL
Ed Vere

Aquest és en Max.
I aquest és l’Ocell.
A en Max li agradaria ser amic de l’Ocell. També li agradaria empaitar-lo i després potser menjar-se’l com si fos un mos deliciós.
Però l’amistat no és això... Oi que no?


ISBN: 978-84-261-4416-4    Col·lecció Àlbums il·lustrats    1ª edició    Edat: 3+
Format: 22 x 29 cm    32 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA: 12,98 €
Preu amb IVA: 13,50 €


PANXA DE BALENA
António Jorge Gonçalves
La Sari decideix anar a la platja tota sola, on troba al petit Blau, que construeix un vaixell per navegar a la terra-on-MAI-NINGÚ-s'avorreix.
Un llibre sobre el poder de la imaginació que habita en l'ésser humà durant la infància i que, malauradament, sembla abandonar-lo a mesura que els anys passen...

ISBN: 978-84-261-4225-2     Col·lecció Àlbums il·lustrats    1ª edició    Edat: 5+
Format: 22 x 29 cm    32 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA: 13,46
Preu amb IVA: 14


MOSQUIT AL RESCAT
Sophie Guerrive
L’avi, el gat o el gripau han desaparegut? No passa res! La missió del Mosquit és trobar-los. A bord del seu avió, explora llocs tan insòlits com fabulosos: l’oceà, les coves i el parc d’atraccions; el bosc, la gran ciutat, i fins i tot l’espai! Res no l’atura! Però per aconseguir-ho, li cal la teva ajuda...
Un llibre-joc per gaudir sol o en companyia, i trobar molts elements amagats en les detalladíssimes i magnifiques il·lustracions d'aquest àlbum. Trobaràs a més una sorpresa final a les guardes per seguir jugant!

ISBN: 978-84-261-4447-8      Col·lecció Àlbums il·lustrats    1ª edició    Edat: 5+
Format: 24 x32 cm    32 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA: 14,42
Preu amb IVA: 15 €


LES VACANCES DEL RATOLÍ CARTER
Marianne Dubuc
El Ratolí Carter marxa de vacances amb la seva família. Però de cap manera deixarà de fer la seva ruta! Sigui a la jungla o al Pol, a la  platja o al desert, segueix repartint els seus paquets, acompanyat de la senyora Ratolí i els seus tres ratolinets. Acompanya'l tu també en el seu viatge i obre molt els ulls: trobaràs un munt d'animals divertits i moltes altres coses.

ISBN: 978-84-261-4366-2      Col·lecció Àlbums il·lustrats    1ª edició    Edat: +3
Format: 24,5 x 31 cm    32 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA: 13,46 €
Preu amb IVA: 14 €

NOVETATS JUNY 2017

JO NO SÓC LA TEVA MAMA
Marianne Dubuc
Un matí, l’esquirol Otto troba una estranya bola verda davant de casa seva. Decideix ignorar-la i seguir el seu camí, però quan torna, una criatura petita, rodona i peluda surt de la bola. L’Otto l’acull a casa seva aquella nit, pensant que l’endemà trobarà la seva mare...
La talentosa autora Marianne Dubuc torna amb un nou àlbum fresc i ple de tendresa. Una bella història sobre l’amistat i la prova que la maternitat de vegades pren formes inesperades...

ISBN: 978-84-261-4441-6     Col·lecció Àlbums il·lustrats    1ª edició    Edat: 5+
Format: 18,5 x 24,7 cm    72 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA: 12,50 €
Preu amb IVA: 13 €


L'ABELLA I JO
Alison Jay
Una abella empipadora entra volant per la finestra i espanta una nena, que l’atrapa i no sap què fer-ne...
Una preciosa història que relata l’amistat que sorgeix entre la nena i l’abella, introduïnt els infants en la interdependència del món natural i el món artificial. Fent palesa la difícil situació de l’abella en perill de desaparèixer, el llibre mostra algunes accions senzilles que poden ajudar a restaurar la bellesa i l’equilibri del nostre medi.
Alison Jay ha creat, amb les seves magnífiques il·lustracions que fan gairebé innecesàri el text, un conte sobre la bellesa de les abelles i el seu vital paper al nostre món.

ISBN: 978-84-261-4443-0     Col·lecció Àlbums Il·lustrats. Ecologia.    1ª edició     Edat: 5+
Format: 25,5 x 25,5 cm    32 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA:
12,50 €
Preu amb IVA: 13 €


NOSALTRES, LA NOSTRA HISTÒRIA
Yvan Pommaux i Christophe Ylla-Somers
Aquest llibre explica la nostra Història. No la dels reis i reines, caps, emirs, emperadors, tsars, presidents o dictadors..., sinó la nostra. La dels homes, dones i nens que han poblat la terra. Una epopeia que va començar fa cent cinquanta mil anys, que encara no ha acabat, i de la qual nosaltres som els herois.
Descobrim la nostra Història, cronològicament, i de forma simultània a tot el món, sense afavorir cap país ni destacar cap dels personatges que solen citar-se en els llibres d’Història Universal.
Malgrat els períodes foscos, les guerres i els conflictes als quals ens hem enfrontat i als que seguim enfrontant-nos, hem inventat, treballat, creat meravelles i transformat el món. I encara que moltes vegades ens han incitat a odiar-nos els uns als altres, també hem sabut confraternitzar i cooperar...

ISBN: 978-84-261-4420-1     Col·lecció Com i Perquè    1ª edició     Edat: 8+
Format: 30,5 x 30,5 cm   96 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA:
21,15 €
Preu amb IVA:
22


TINTÍN AL TIBET
Hergé
Després de llegir als diaris la notícia d’un accident aeri a l’Himàlaia, Tintín té un somni en el qual el seu jove amic Tchang està ferit i mig enterrat a la neu i li demana ajut. A l’endemà s’assabenta pel diari que Tchang viatjava en l’avió sinistrat i que no s’han trobat supervivents. Però en Tintín té la certesa que el seu amic és viu i se’n va cap a Katmandú, amb l’objectiu d’organitzar una expedició de rescat.

ISBN: 978-84-261-1182-1     Col·lecció Les Aventures de Tintín     19ª edició
Format:
23 x 30 cm    62 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA:
11,44
Preu amb IVA:
11,90


A STROLL WITH MR. GAUDI  EDICIÓ EN ANGLÉS
Pau Estrada

Mr Gaudí lives in a most peculiar place, the Güell Park , which he has designed in Barcelona for the Count of Güell. Every day when he goes to work he checks the progress on the works he's been commissioned to do: the Pedrera, the Sagrada Familia, the Batlló House... You'd never guess by his unkempt appearance but Antoni Gaudí is one of the most reknown architects of his day, even though oftentimes people think that his buildings are quite bizarre...
A picture book full of wonderful illustrations to learn about the city of Barcelona and about one of the most original architects of the 20th century. From 7 years old.

ISBN: 978-84-261-3986-3       Col·ecció Art i Creativitad    2ª edició    Edat +7
Format: 22 x 28 cm    48 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA:
13,46

Preu amb IVA: 14 €


EN PROMENADE AVEC MONSIEUR GAUDÍ   EDICIÓ EN FRANCÈS
Pau Estrada

Monsieur Gaudi habite dans un endroit très particulier à Barcelone: le Parc Güell qu'il a construit à la demande du Comte Güell. Tous les matins, l'architecte visite les chantiers pour surveiller les travaux qu'on lui a confiés: La Pedrera, la Sagrada Familia, la Casa Batlló... Rien dans son aspect ne  laisse penser que Antoni Gaudi est l'un des architectes les plus reconnus de son époque, encore que ses constructions ne plaisent parfois pas à tout le monde, et apparaissent un peu trop extravagantes...Cet album constitue une première approche au personnage de Gaudí et à la ville de Barcelone.

ISBN: 978-84-261-4101-9       Col·ecció Art i Creativitad    2 ª edición    Edad+7
Format: 22 x 28 cm    48 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA: 13,46 €
Preu amb IVA: 14 €

MAIG 2017

ON VIURÉ?
Rosemary McCarney

A on vas quan casa teva ja no és un lloc segur?
Tots els nens necessiten una casa, un lloc segur per poder ser feliços, menjar amb la seva família, jugar amb les seves joguines, i anar-se’n al llit i dormir sense tenir por. Però molts nens de tot el món han hagut d’abandonar les seves cases perquè ja no són segures. Per culpa de les guerres i els confl ictes armats, ells i les seves famílies s’han convertit en refugiats. Per a ells la vida és molt dura i està plena d’interrogants. I tanmateix, segueixen trobant moments per riure, jugar i fer amics. I el més important de tot, conserven l’esperança que, en algun lloc, algú els donarà la benvinguda a la seva nova llar.

ISBN: 978-84-261-4439-3     Col·lecció Àlbums il·lustrats    1ª edició    Edat: 7+
Format: 28,5 x 22,5 cm    24 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA: 12,50
Preu amb IVA: 13 €


COL·LECCIÓ LES ESTACIONS    Albert Asensio
Acompanya l’esquirol Nin i descobreix com canvien el bosc i els seus habitants amb el pas de les estacions.
T’has fixat en les diferències entre les quatre estacions?

Col·lecció Els Primers Llibres de Cartró    1ª edició    Edat: 2+
Format: 18 x 18 cm    14 pàgines de cartró plastificat
Preu sense IVA: 7,69 €
Preu amb IVA: 8 €
LA PRIMAVERA
JA ÉS
AQUÍ!
978-84-261-4422-5
L'ESTIU
JA ÉS AQUÍ!

978-84-261-4424-9
LA TARDOR
JA  ÉS AQUÍ!

978-84-261-4425-6
L'HIVERN
JA ÉS AQUÍ!

978-84-261-4423-2

EL GRAN LLIBRE DE LES CUQUES
Yuval Zommer
Marietes, cucs i aranyes, el món està ple de bestioles fascinants! El gran llibre de les bestioles està ple de dades perquè els nens comencin a explorar l'àmplia gamma d'insectes que poblen la nostra Terra. A les primeres pàgines, els nens aprenen que els insectes viuen a gairebé totes les parts del planeta i s'ensenyen alguns trucs perquè es converteixin en observadors de bestioles. A mesura que el llibre avança es mostren els principals grups d'insectes, així com algunes de les seves peculiaritats: insectes que surten a la nit, insectes bebè, cicles de vida, insectes que s'amaguen o com és la llar d'alguns d'ells. Amb un divertit text replet de fets contrastats i unes il·lustracions repletes de color, aquest llibre sorprendrà tant a nens com a adults.

ISBN: 978-84-261-4346-4     Col·lecció Com i Per què   2 ª edició    Edat: +5
Format:
23,5 x 35 cm    64 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA:
18,27
Preu amb IVA:
19 €


LA MIA ES FA GRAN
Mònica Peitx, il·lustrat per Cristina Losantos
La Mia té nou anys i ens explica aquí l’extraordinària aventura de fer-se gran.
Descobreix quins canvis experimenta el cos d’una nena durant la pubertat: ¿Pits? ¿Tops? ¿Sostenidors? ¿Dormir més? ¿Pèls? ¿Depilar-se? ¿Regla? ¿Compreses? ¿Tampons? La seva pediatra respondrà a totes les preguntes...
Fer-se gran és una gran aventura i quant més en sàpigues, millor!
Un llibre per parlar dels canvis de la pubertat escrit per una pediatra-endocrinòloga posant l’accent en els hàbits saludables i en el procés normal de les adolescents.

ISBN: 978-84-261-4357-0     1ª edició   Col·lecció Aprenent del nostre cos (Com i Per què)    Edat: 8+
Format: 13,50 x 20,50 cm      48 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA:
10,58 €
Preu amb IVA: 11 €


UN PASSEIG AMB EL SENYOR GAUDÍ
Pau Estrada
El senyor Gaudí viu en un lloc molt particular, el Park Güell, que ha construït per al comte Güell a Barcelona. Cada matí, surt a treballar i a vigilar les obres que li han encarregat: la Pedrera, la Sagrada Família, la casa Batlló… Encara que no ho sembli pel seu aspecte, Antoni Gaudí és un dels arquitectes més reconeguts de la seva època, però de vegades a la gent li sembla que les seves construccions són una mica extravagants…

ISBN: 978-84-261-3953-5    Col·lecció Àlbums il·lustrats    3ª edició    Edat: +7
Format: 22 x 29 cm    48 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA: 13,46 €
Preu amb IVA: 14 €


EN TIM RESOL UN CAS
Enid Blyton,   il·lustracions de Jamie Littler

Els Cinc veuen con segresten un nen a la platja i corren a buscar-lo. Però, on l'han amagat els segrestadors? En Tim els conduirà a la resposta?

ISBN: 978-84-261-4098-2     Col·lecció Històries Curtes del Club dels Cinc   3ª edició   Edat: 7+
Format: 13 x 20 cm cm     80 pàgines     Enquadernat en rústica
Preu sense IVA: 10,48 €
Preu amb IVA: 10,90 €


AVENTURA DE TARDOR
Enid Blyton,  i
l·lustracions de Jamie Littler
En Tim veu algú sospitós al tren. Què té d'inusual un dels passatgers? Com resoldran els Cinc aquest misteri?

ISBN: 978-84-261-4100-2    Col·lecció Històries Curtes del Club dels Cinc   3ª edició   Edat: 7+
Format: 13 x 20 cm cm     80 pàgines     Enquadernat en rústica
Preu sense IVA: 10,48 €
Preu amb IVA: 10,90 €


BEN FET, DICK!
Enid Blyton
A Kirrin entrenen un famós cavall de cursa. Però quan el cavall es desboca, els Cinc han de pensar ràpidament què poden fer perquè el cavall no es perdi i tampoc es faci mal. Tothom depèn d’ells!

ISBN: 978-84-261-4205-4    Col·lecció Històries Curtes del Club dels Cinc   2ª edició   Edat: 7+
Format: 13 x 20 cm    80 pàgines     Enquadernat en rústica
Preu sense IVA: 10,48 €
Preu amb IVA: 10,90 €


ELS CINC I EL GRAN ENIGMA
Enid Blyton
,  il·lustracions de Jamie Littler
La Jordi veu una llum a l’illa de Kirrin en plena nit, i s’adona que és la primera pista que hi ha intrusos a la seva illa privada. Qui són els visitants misteriosos, i què hi fan a l’illa?

ISBN: 978-84-261-4207-8    Col·lecció Històries Curtes del Club dels Cinc   2 ª edició    Edat: 7+
Format: 13 x 20 cm    80 pàgines     Enquadernat en rústica
Preu sense IVA: 10,48 €
Preu amb IVA: 10,90 €

ABRIL 2017

ARMSTRONG   L’agosarat viatge d’un ratolí a la Lluna
Torben Kuhlmann

Fa molt de temps un ratolí va aprendre a volar..., i va creuar l'Atlàntic. Però, què va passar després? El nou llibre de Torben Kuhlmann transporta els lectors a la Lluna. Seguint les passes de Lindbergh: l'agosarada història d'un ratolí volador, Kuhlmann ens torna a encisar amb aquest llibre, on els somnis estan determinats tan sols per la capacitat d'imaginació, i les més grans innovacions arriben d'un dels éssers aparentment més petits i insignificants.
    Acompanya Armstrong en la seva fascinant aventura per a desmentir la resta de ratolins que es pensa que la Lluna es una bola de formatge enorme. Aquest petit heroi, seguint els consells del vell Lindbergh, tindrà que endinsar-se en l'estudi de l'aeronàutica i de l'espai tot passant per el museu Smithsonià i la Universitat, posant a prova l'enginy amb els seus invents per viatjar a l'espai i a l'hora fugir de la policia que li trepitja els talons. Tot amb la ferma creença de que els seus somnis poden fer-se realitat.
El llibre, amb unes il·lustracions meravelloses i plenes de detalls, acaba amb una breu historia de la navegació espacial, des de les observacions de Galileu sobre el funcionament de l'univers als primers passes de l'home sobre la Lluna.

ISBN: 978-84-261-4421-8     Col·lecció Àlbums il·lustrats    1ª edició    Edat: 7+
Format: 22 x 28,5 cm    128 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA: 22,12
Preu amb IVA: 23


EL PETIT BOTÓ
Yoko Ogawa i Chiaki Okada
El millor amic del Petit Botó era, sens dubte, el Petit Trau. Tots dos eren inseparables. Però un dia, el fil que subjectava el Petit Botó a la brusa de l'Anna, de sobte, es va trencar... És així com el Petit Botó va a parar als racons més inhòspits de l'habitació de l'Anna, on coneixerà el Sonall, el Pitet i l'Osset, que jeuen oblidats darrere els mobles, perquè l'Anna ja no els necessita. El Petit Botó els explicarà que l'Anna ja ha après a deixar de plorar, que ja sap menjar molt bé sola i que també és capaç d'agafar el son sense ajuda. I tot això perquè ells la van ajudar a fer-ho quan només era un bebè!
Una preciosa i sentimental història per celebrar el creixement.

ISBN: 978-84-261-4238-2      Col·lecció Àlbums il·lustrats    1ª edició    Edat: +5
Format: 16 x 25 cm     32 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA: 12,50
Preu amb IVA: 13


LA SALTINADORA GEGANT
Julia Donaldson & Helen Oxenbury
Un dia el conill anava fent camí cap a casa quan va sentir que des del seu cau en sortia una veu molt forta: «Sóc la SALTINADORA GEGANT i faig una por impressionant!» Però, qui és la saltinadora gegant? Descobreix el sorprenent final d’aquesta misteriosa història en un clàssic per llegir en veu alta.
Dues de les més cèlebres creadores d’àlbums il·lustrats del món, Julia Donaldson i Helen Oxenbury, juntes per primera vegada!

ISBN: 978-84-261-4414-0     Col·lecció Àlbums il·lustrats    1ª edició    Edat: 3+
Format: 23,5 x 29 cm    32 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA: 13,46 €
Preu amb IVA: 14 €

    REIMPRESSIÓ

EL LLOP FA VAGA
Christophe Pernaudet, il·lustrat per Sébastien Chebret
El llop ha desaparegut de tots els contes! Com pot ser? Què està passant? Els tres porquets, la Caputxeta Vermella i la cabra del senyor Seguin convoquen una assemblea per buscar una solució. El llop ha decidit fer vaga perquè està cansat de fer sempre de dolent.
Tots els personatges dels contes tracten de convèncer- l o perquè torni: els contes el necessiten perquè les seves històries tinguin sentit i, sobretot, e ls nens volen que sigui ell qui els espanti !
Un àlbum que capgira les regles del joc dels contes tradicionals.

ISBN: 978-84-261-4370-9     Col·lecció Àlbums il·lustrats    1ª edició    Edat: +5
Format: 21 x 20,5 cm     32 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA: 13,46 €
Preu amb IVA: 14 €

MARÇ 2017

TAN LLEUGER, TAN PESANT
Susanne Straßer
L'elefant vol gronxar-se. Però és tan pesant! Llavors arriba el pingüí, després el mico, després l'estruç i després... Una divertida història sobre un balancí per als més petits.
De l'autora d'El pastís està tan amunt, arriba aquesta entrañable història sobre la ajuda inestimable que ofereixen els bons amics.

ISBN: 978-84-261-4223-8   1ª edició    Edat: 2+
Col·lecció Els Meus Primers Llibres de Cartró
Format:
21,5 x 21 cm     24 pàgines de cartró plastificat
Preu sense IVA: 12,50 €
Preu amb IVA: 13 €


EL GRAN LLIBRE DE LES BÈSTIES
Yuval Zoomer
Per què els llops udolen a la lluna? És cert que les hienes riuen? Per què els agrada el fang als hipopòtams?
Troba les respostes a aquestes preguntes bestials, i moltes més, a dins del llibre.
Descobreix tota mena de bèsties brunes, peludes, salvatges i meravelloses d'arreu del món en el primer llibre d'animals per gaudir llegint amb els més joves.

ISBN: 978-84-261-4412-6     Col·lecció Com i Perquè    1ª edició     Edat: 5+
Format: 23,5 x 34,5 cm    64 páginas     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA:
18,27 €
Preu amb IVA: 19 €

                                        REEDICIO

CONTES PER TELÈFON
Gianni Rodari. I·llustrat per Emilio Urberuaga.

Hi havia una vegada... una nena el pare de la qual era representant de comerç i estava de viatge sis dies a la setmana. Però aquella nena no podia adormir-se sense que li expliquessin un conte. I cada nit, el seu pare li trucava per telèfon i li explicava un conte. Diuen que els contes eren tan bons que fins i tot les senyoretes de la centraleta interrompien totes les telefonades per escoltar-los. I aquest és el llibre
d'aquells contes.
Contes per telèfon s’ha consolidat com una obra atemporal que segueix seduint a petits i grans generació rere generació…

ISBN: 978-84-261-3917-7     Col·lecció L'Hora del Conte    2ª edició     Edat: 7+
Format: 17,5 x 23,5 cm     144 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA: 12,50 €
Preu amb IVA: 13 €

FEBRER 2017

QUI SURT DE L'OU?  Els animals ovípars
Monika Lange i Ute Thönissen
No només ponen ous les gallines! En el món animal hi ha un gran nombre d’ous ben diferents. Els peixos, els flamencs, les aranyes, els cocodrils, els dinosaures..., tots surten de l’ou! Cada ou és diferent i cada animal té la seva tècnica perquè les cries neixin sanes i fortes.

ISBN: 978-84-261-4409-6      Col·lecció Com i Perquè    1ª edició     Edat: 7+
Format: 21,5 x 20,5 cm    32 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA:
12,50
Preu amb IVA: 13 €


QUÈ MENGEN ELS ANIMALS?  Els animals i el menjar
Monika Lange i Ute Thönissen
Els humans mengem per poder caminar i córrer, però també per poder pensar i llegir. I què passa amb els animals? Què mengen, i com ho fan? Els óssos, com els humans, mengen de tot; altres, només mengen carn, i n’hi ha que només mengen plantes. En funció del que mengen, les espècies ocupen un lloc en la cadena alimentària, que marcarà la diferència entre menjar i ser menjat.

ISBN: 978-84-261-4410-2     Col·lecció Com i Perquè    1ª edició     Edat: 7+
Format: 21,5 x 20,5 cm    32 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA:
12,50
Preu amb IVA: 13 €


LA MARIETA
Bernadette Gervais
Un àlbum amb solapes per observar i descobrir un insecte molt apreciat tant per els nens com per els jardiners: la Marieta. Bernadette Gervais ens revela, en aquest llibre, tots els secrets de la marieta. On viuen, quants puntets negres té, fins a quina altura poden volar, què és el que mengen, com són les seves larves... Moltes d'aquestes respostes sobre aquests beneficiosos i bonics insectes les descobrirem a l'aixecar les solapes. Al final del llibre hi trobem un joc de les 7 diferències.

ISBN: 978-84-261-4387-7     Col·lecció Com i Perquè    1ª edició     Edat: 5+
Format: 21,5 x 22,5 cm    24 pàgines     Enquadernat en cartoné Pop-Up
Preu sense IVA:
13,46
Preu amb IVA: 14 €


LA RUTA DEL RATOLÍ CARTER
Marianne Dubuc
Si acompanyes al carter en la seva ronda de repartiment, veuràs on viuen els animals i descobriràs mil i un detalls…

ISBN: 978-84-261-4337-2      Col·lecció Àlbums il·lustrats    2ª edició   Edat: 3+
Format: 24 x 31 cm   32 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA: 12,50 €
Preu amb IVA: 13 €

GENER 2017

LA CABRA GOLUDA
Petr Horáček
La cabra ja està tipa de menjar només herba i decideix tastar coses noves. Però és molt goluda i es cruspeix tot el que troba sense pensar en les conseqüències.
Un homenatge a L’erugeta goluda, d’Eric Carle, l’àlbum que va iniciar Petr Horáček en el món de la il·lustració
.

ISBN: 978-84-261-4385-3     Col·lecció Àlbums il·lustrats    1ª edició    Edat: 3+
Format: 24,5 x 27 cm     32 pàgines     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA:
13,46
Preu amb IVA: 14 €


Contes del Bosc de la Gla 

LES TRES CARTES DE L'ÓS
Julia Donaldson i Alex Scheffler
Al cor del Bosc de la Gla l’Ós escriu tres cartes. Si vols saber què està preparant només has d’aixecar les solapes!

ISBN: 978-84-261-4374-7    1ª edició     Edat: 2+
Col·lecció Contes del Bosc de la Gla (Els Primers Llibres de Cartró)
Format: 20 x 16,5 cm    14 pàgines de cartró      Enquadernat en cartoné plastificat
Preu sense IVA: 8,56 €
Preu amb IVA: 8,90 €


JUGUEM A FET I AMAGAR
Julia Donaldson i Alex Scheffler
Al cor del Bosc de la Gla, la Porqueta i la Gallina estan jugant. La Gallina està molt ben amagada. Aixeca les solapes i ajuda a trobar-la.

ISBN: 978-84-261-4376-1  1ª edició    Edat: 2+
Col·lecció Contes del Bosc de la Gla (Els Primers Llibres de Cartró)
Format: 20 x 16,5 cm    14 pàgines de cartró      Enquadernat en cartoné plastificat
Preu sense IVA: 8,56 €
Preu amb IVA: 8,90 €


VULL FER LA MIGDIADA!
Julia Donaldson i Alex Scheffler

Al cor del Bosc de la Gla, la Conilla no pot fer la migdiada. Esbrina qui no la deixa dormir tot aixecant les solapes!

ISBN: 978-84-261-4378-5  1ª edició    Edat: 2+
Col·lecció Contes del Bosc de la Gla (Els Primers Llibres de Cartró)
Format: 20 x 16,5 cm    14 pàgines de cartró      Enquadernat en cartoné plastificat
Preu sense IVA: 8,56 €
Preu amb IVA: 8,90 €


ELS MITJONS DE LA GUINEU
Julia Donaldson i Alex Scheffler
Al cor del Bosc de la Gla, la Guineu no troba els seus mitjons. Vols donar-li un cop de mà? Aixeca les solapes i sabràs on són!

ISBN: 978-84-261-4380-8     1ª edició      Edat: 2+
Col·lecció Contes del Bosc de la Gla (Els Primers Llibres de Cartró)
Format: 20 x 16,5 cm    14 pàgines de cartró      Enquadernat en cartoné plastificat
Preu sense IVA: 8,56 €
Preu amb IVA: 8,90 €


RESCAT ANIMAL
Patrick George

Aquest llibre permet als primers lectors convertir-se en herois que rescaten animals tan sols passant de pàgina. Mitjançant la simple i ingeniosa utilització de transparències, colors vibrants i una història que no precisa de paraules per a entendre-la, els nens són els narradors d’aquest llibre. Poden decidir el futur de cada animal, fent-lo canviar d’escenari només passant de pàgina: d’un hàbitat clarament inapropiat per a la vida salvatge, retornem els animals al seu entorn natural. Una manera divertida i senzilla d’introduir els nens i nenes a la importància que tenen les nostres accions en la protecció i el benestar dels animals.

ISBN: 978-84-261-4339-6     2ª edició     Col·lecció Els Meus Primers Conceptes (Els Primers Llibres)   Edat: 3+
Format:
22,5 x 20,5 cm    30 pàgines + 11 transparències     Enquadernat en cartoné
Preu sense IVA:
11,44
Preu amb IVA:
11,90


EL NADAL DELS CINC
Enid Blyton,  il·lustracions de Jamie Littler
És la Nit de Nadal i els Cinc estan emocionats en veure tants regals, sobretot en Tim!
Però quan en Tim es posa a bordar furiosament, l’envien a la seva caseta. D’aquesta manera deixen el camp lliure a un lladre que els roba tots els regals. Aconseguirà en Tim salvar el dia de Nadal?


ISBN: 978-84-261-4209-2    Col·lecció Històries Curtes del Club dels Cinc   2ª edició   Edat:7 +
Format: 13 x 20 cm    80 pàgines     Enquadernat en rústica
Preu sense IVA: 10,48 €
Preu amb IVA: 10,90 €


EN TIM PERSEGUEIX UN GAT
Enid Blyton
,  il·lustracions de Jamie Littler
Els Cinc van al cinema però en Tim veu un gat i corre per perseguir-lo. Amb això, la colla fa una volta i arriba a una casa buida. Però segur que està buida? Uns sorolls ben estranys, semblen indicar una altra cosa.

ISBN: 978-84-261-4211-5     Col·lecció Històries Curtes del Club dels Cinc   2ª edició    Edat:7 +
Format: 13 x 20 cm    80 pàgines     Enquadernat en rústica
Preu sense IVA: 10,48 €
Preu amb IVA: 10,90 €

NOVETATS 2018
NOVETATS 2017
NOVETATS 2016
NOVETATS 2015
NOVETATS 2014
NOVETATS 2013

Pàgina principal en català
Pàgina principal en castellà

EDITORIAL JOVENTUT     c/ Provença, 101 ·  08029 Barcelona ·  Tel. (34) 93.444.18.00  ·  Fax: 93.439.83.83