EDITORIAL JOVENTUT


Llibres en Castellà | Recerca de llibres | Comandes
Llista de preus | Distribuïdors | Contacta amb nosaltres


          COL·LECCIONS

Els Primers Llibres
Àlbums Il·lustrats
Com i Per què?
Contes Universals

Enid Blyton
Tintín
Terres i mars

Segueix-nos:
    EN CATALÀ
     EN CASTELLÁ
 
 

AZADAH
Jacques Goldstyn

Azadah, una petita nena afganesa, té la sort de conèixer a una fotògrafa alemanya. En el moment en què la seva amiga ha de marxar de tornada a casa, la nena li demana que la porti amb ella, doncs vol descobrir el món, les arts, la literatura..., totes aquelles coses sobre les quals la fotògrafa li ha parlat. Azadah, si es queda al seu país, sap de sobres quin serà el seu futur...
Aquest àlbum de poc text —tan sols el necessari per posar-nos en situació— es revela a través de les magnífiques il·lustracions que conviden el lector a descobrir no només la sinceritat de la relació entre les dues amigues sinó les moltes possibilitats que ofereix el món, tantes vegades silenciades per les armes o per unes lleis i polítiques sense sentit.
Aquest és el particular homenatge que Jacques Goldstyn va voler fer a la fotoperiodista Anja Niedringhaus, assassinada el 2014 a l’Afganistan. Tot i que més que la figura de la fotògrafa es destaca en el llibre la set de coneixement i llibertat que sent Azadah. L’autor és un mestre en l’art de recrear dures i captivadores realitats submergint-se en el cor dels seus personatges que li donen a les seves històries un aire vibrant i esperançador.


EL PINGÜÍ BLAU
Petr Horáček

El Pingüí Blau fa les mateixes coses que fan els altres pingüins, però, a causa del seu color, no el consideren un pingüí com ells. «Jo em sento com un pingüí», va dir el Pingüí Blau. «Però no ets com nosaltres», van insistir els altres pingüins, i es van allunyar d’ell. Exclòs i sol en un mar de gel, el Pingüí Blau somia amb una balena blanca que vindrà a rescatar-lo... Podrà convèncer els altres pingüins que és un d’ells?
Una entranyable faula sobre l’amistat i el sentiment de pertànyer a un grup que ens captivarà gràcies a les il·lustracions de Petr Horáček, qui és capaç de crear paisatges antàrtics simplement magnífics.


EL BOLET
Bernadette Gervais
Aquest petit àlbum documental és el segon títol de la sèrie dissenyada per Bernadette Gervais. L’autora proposa observar la natura centrant-se en un sol element, familiar per al nen. En aquest llibre ens revela els secrets dels bolets i, a través d’ells, ens adonem de la diversitat, els recursos i els perills que comporta la natura. Com es reconeix un bolet verinós? Qui menja bolets? Com neix un fong?
Perquè TOTS aprenguin i comprenguin aquesta meravella de la natura, l’autora ha dissenyat solapes que s’aixequen per descobrir l’evolució d’un fenomen, o revelar què hi ha darrere d’un amagatall... Al final del llibre hi trobarem el clàssic joc dels set errors, recurs que se suma als de la resta del llibre, i que fan que sigui una divertida manera d’aprendre jugant.


LES AVENTURES DE TINTÍN  LA COL·LECCIÓ COMPLETA
Hergé

Aprofita l'ocasió de redescobrir aquesta obra atemporal amb aquest estoig de 8 volums amb motiu del 60 aniversari de Tintín en català. Hi trobaràs les 24 obres de l'intrèpid periodista.


1.2.3... JA!   Els rècords esportius dels animals
Pascale Hédelin i Amélie Falière
El puma pot fer un salt de fins a 5 metres, l’equivalent a 3 vegades la seva llargada.
L’estruç africà pot córrer en esprint a 70 km/h.
El pop es pot contorsionar i ficar-se per un forat de 8 centímetres.
El cargol, amb la seva bava súper adherent, pot pujar en vertical i fins i tot cap per avall sense relliscar mai.
L’escarabat rinoceront pot aixecar pesos 100 vegades més pesants que el seu propi cos.
Salt d’alçada, cursa de fons, gimnàstica, escalada, halterofília... hi ha tantes proves esportives on els animals sobresurten! Perfectament equipats i entrenats per córrer, nedar, saltar, volar o bussejar, alguns fins i tot poden batre rècords gràcies a les seves extraordinàries aptituds físiques. Aquests atletes d’alt nivell, d’orígens molt diversos, competiran aquí, cadascun en la seva disciplina esportiva.

   REIMPRESSIONS

ELS CINC A L'ILLA DEL TRESOR
Enid Blyton
Un temporal treu a la llum un antic vaixell naufragat al costat de l’illa de Kirrin!
Els Cinc s’assabenten que portava un tresor i estan resolts a trobar-lo. Però no són els únics! Algú més està sobre la pista. El temps s’acaba per als Cinc. Aconseguiran arribar ells primer al tresor?


UNA ALTRA AVENTURA DELS CINC
Enid Blyton
Hi ha un lladre a Vil·la Kirrin!
Els Cinc creuen saber qui és, però necessiten proves.
On poden trobar-les? El descobriment d’un vell mapa i un amagatall molt poc corrent és tot el que necessiten per arribar al fons d’aquest misteri i descobrir el culpable.

 
 
EDITORIAL JOVENTUT © 2017   c/ Provença, 101 ·  08029 Barcelona   ·  Tel. (34) 93.444.18.00  ·  Fax: 93.439.83.83     EN CATALÀ