EDITORIAL JOVENTUT


Llibres en Castellà | Recerca de llibres | Comandes
Llista de preus | Distribuïdors | Contacta amb nosaltres

          COL·LECCIONS

Els Primers Llibres
Àlbums Il·lustrats
Com i Per què?
Contes Universals

Enid Blyton
Tintín
Terres i mars

Segueix-nos:
    EN CATALÀ
     EN CASTELLÁ
 
 

ON VIURÉ?
Rosemary McCarney

A on vas quan casa teva ja no és un lloc segur?
Tots els nens necessiten una casa, un lloc segur per poder ser feliços, menjar amb la seva família, jugar amb les seves joguines, i anar-se’n al llit i dormir sense tenir por. Però molts nens de tot el món han hagut d’abandonar les seves cases perquè ja no són segures. Per culpa de les guerres i els confl ictes armats, ells i les seves famílies s’han convertit en refugiats. Per a ells la vida és molt dura i està plena d’interrogants. I tanmateix, segueixen trobant moments per riure, jugar i fer amics. I el més important de tot, conserven l’esperança que, en algun lloc, algú els donarà la benvinguda a la seva nova llar.
A partir de 7 anys.


COL·LECCIÓ LES ESTACIONS    Albert Asensio
Acompanya l’esquirol Nin i descobreix com canvien el bosc i els seus habitants amb el pas de les estacions.
T’has fixat en les diferències entre les quatre estacions? A partir de 2 anys.


           REIMPRESSIONS

EL GRAN LLIBRE DE LES CUQUES
Yuval Zommer
Marietes, cucs i aranyes, el món està ple de bestioles fascinants! El gran llibre de les bestioles està ple de dades perquè els nens comencin a explorar l'àmplia gamma d'insectes que poblen la nostra Terra. A les primeres pàgines, els nens aprenen que els insectes viuen a gairebé totes les parts del planeta i s'ensenyen alguns trucs perquè es converteixin en observadors de bestioles. A mesura que el llibre avança es mostren els principals grups d'insectes, així com algunes de les seves peculiaritats: insectes que surten a la nit, insectes bebè, cicles de vida, insectes que s'amaguen o com és la llar d'alguns d'ells. Amb un divertit text replet de fets contrastats i unes il·lustracions repletes de color, aquest llibre sorprendrà tant a nens com a adults.
A partir de 5 anys.


LA MIA ES FA GRAN
Mònica Peitx, il·lustrat per Cristina Losantos
La Mia té nou anys i ens explica aquí l’extraordinària aventura de fer-se gran.
Descobreix quins canvis experimenta el cos d’una nena durant la pubertat: ¿Pits? ¿Tops? ¿Sostenidors? ¿Dormir més? ¿Pèls? ¿Depilar-se? ¿Regla? ¿Compreses? ¿Tampons? La seva pediatra respondrà a totes les preguntes...
Fer-se gran és una gran aventura i quant més en sàpigues, millor!
Un llibre per parlar dels canvis de la pubertat escrit per una pediatra-endocrinòloga posant l’accent en els hàbits saludables i en el procés normal de les adolescents.
A partir de 8 anys.


UN PASSEIG AMB EL SENYOR GAUDÍ
Pau Estrada
El senyor Gaudí viu en un lloc molt particular, el Park Güell, que ha construït per al comte Güell a Barcelona. Cada matí, surt a treballar i a vigilar les obres que li han encarregat: la Pedrera, la Sagrada Família, la casa Batlló… Encara que no ho sembli pel seu aspecte, Antoni Gaudí és un dels arquitectes més reconeguts de la seva època, però de vegades a la gent li sembla que les seves construccions són una mica extravagants…
A partir de 7 anys.


EN TIM RESOL UN CAS
Enid Blyton,   il·lustracions de Jamie Littler

Els Cinc veuen con segresten un nen a la platja i corren a buscar-lo. Però, on l'han amagat els segrestadors? En Tim els conduirà a la resposta?
A partir de 7 anys.


AVENTURA DE TARDOR
Enid Blyton,  i
l·lustracions de Jamie Littler
En Tim veu algú sospitós al tren. Què té d'inusual un dels passatgers? Com resoldran els Cinc aquest misteri?
A partir de 7 anys.


BEN FET, DICK!
Enid Blyton
A Kirrin entrenen un famós cavall de cursa. Però quan el cavall es desboca, els Cinc han de pensar ràpidament què poden fer perquè el cavall no es perdi i tampoc es faci mal. Tothom depèn d’ells!
A partir de 7 anys.


ELS CINC I EL GRAN ENIGMA
Enid Blyton
,  il·lustracions de Jamie Littler
La Jordi veu una llum a l’illa de Kirrin en plena nit, i s’adona que és la primera pista que hi ha intrusos a la seva illa privada.
Qui són els visitants misteriosos, i què hi fan a l’illa?
A partir de 7 anys.

 
 
EDITORIAL JOVENTUT © 2017   c/ Provença, 101 ·  08029 Barcelona   ·  Tel. (34) 93.444.18.00  ·  Fax: 93.439.83.83     EN CATALÀ