EDITORIAL JOVENTUT


Llibres en Castellà | Recerca de llibres | Comandes
Llista de preus | Distribuïdors | Contacta amb nosaltres


          COL·LECCIONS

Els Primers Llibres
Àlbums Il·lustrats
Com i Per què?
Contes Universals

Enid Blyton
Tintín
Terres i mars

Segueix-nos:
    EN CATALÀ
     EN CASTELLÁ
 
 
     NOVETATS NOVEMBRE 2017 i anteriors
a

LA GUINEU I L'AVIADOR
Luca Tortolini i Anna Forlati

Inspirada lliurement en Saint-Exupéry, aquesta història relata la trobada entre l’home i l’animal. Antoine, un aviador, irromp en el salvatge univers de la guineu a causa d’un accident aeri al mig del bosc. Durant l’accident la guineu queda ferida, però gràcies a la paciència de l’home i al seu respecte per l’animal, Antoine aconsegueix curar-lo i s’estableix un fort vincle entre tots dos. Sense voler-ho, Antoine embarca a la guineu en la seva màquina voladora per descobrir el món dels homes. Tot i ser un món totalment estrany per a ella, la guineu té plena confiança en tot allò que li mostra el seu nou amic. Fins i tot en el violent clima de l’aeròdrom (Antoine és pilot de guerra), l’animal no abandona els seus somnis, i quan el seu amic no torna del seu últim vol no perd l’esperança de trobar-lo. Les il·lustracions d’Anna Forlati encaixen a la perfecció amb el text de Luca Tortolini en aquesta oda a la fortalesa del cor, el coratge i la confiança.


LES IDEES DE L'ADA
Fiona Robinson
En aquesta impressionant biografia il·lustrada, Fiona Robinson capta la ment creativa i el geni matemàtic d'una figura poc coneguda i no obstant això signicativa en la història de la informàtica: Ada Lovelace.
L'Ada era filla del controvertit poeta Lord Byron i la matemática Anne Milbanke. La seva imaginació i la seva facilitat per a les matemàtiques van cridar l'atenció de l'inventor Charles Babbage, que estava treballant en els plànols per una computadora extraordinària. Només li faltava trobar algú per programar-la...
Ideal per als joves genis de la informàtica, els inventors i els somiadors, aquest llibre sobre la primera programadora del món destaca el meravellós potencial de sumar coneixements i una imaginació il·limitada.


EL MEU PRIMER LLIBRE DE FÍSICA QUÀNTICA
Sheddad Kaid-Salah Ferrón i Eduard Altarriba
Tot el que ens envolta, els arbres, les pedres, la llum i fins i tot nosaltres mateixos, està compost per partícules molt i molt petites. En aquest univers minúscul, fet de matèria i energia, regeixen unes lleis tan estranyes com sorprenents. Comença a descobrir el fascinant món de la Física Quàntica amb l’ajuda del Dr. Albert.
Aquest és un primer llibre perfecte per explicar aquestes qüestions aparentment complexes a nens a partir de 10 anys (i els seus pares), de la manera més fàcil i divertida possible, centrant-se en l’ensenyament de la ciència.
Des de Newton a Maxwell o al gat de Shrödinger; introduint els àtoms, la taula periòdica, l’antimatèria o la radioactivitat. Gràcies a aquest llibre aquests conceptes deixaran de ser pesades matèries que s’imparteixen a l’escola, ja que despertarà en els joves lectors la curiositat i motivació necessàries per convertir-se en científics.


HE VENÇUT EL BULLYING!
Emmanuelle Piquet
Il·lustrat per Lisa Mandel
Tothom en parla, del bullying, de l’assetjament escolar, però és difícil d’aturar. Pot adoptar diverses formes i, contràriament a les idees preestablertes, les víctimes i els assetjadors no presenten un perfil tipus. Les situacions d’assetjament principalment són alimentades per la por i la vulnerabilitat. Qualsevol noi pot ser assetjat en un moment de fragilitat.
Aquest llibre presenta quinze relats de nois i noies víctimes del bullying que troben idees i solucions per sortir-se’n. I això gràcies a l’estratègia de defensa d’Emmanuelle Piquet, denominada també efecte bumerang o fletxa de resistència.
Adaptables a cadascú, hi trobarem tàctiques molt originals que ajuden els nois a reaccionar eficaçment ells tots sols! Una obra que tots els nois i noies haurien de llegir per cultivar l’art de la rèplica que venç el bullying d’una manera definitiva.


EL GRAN LLIBRE D'ADHESIUS DE LES CUQUES
Yuval Zommer
Després de l’èxit d’El gran llibre de les cuques, us presentem aquest llibre interactiu que posa el món dels insectes literalment a l’abast dels nens. Les activitats del llibre conviden els nens a dibuixar, pintar, decorar i col·locar insectes en el seu hàbitat natural, encoratjant als nens a aprendre mentre juguen.
Els petits seran guiats per la Supermosca Frida (que molts recordaran d’El gran llibre de les cuques) que es comunica amb els lectors a través del llibre, explicant cada activitat. El llibre inclou adhesius i activitats relacionades amb més de quinze insectes diferents.
Presenta vuit pàgines amb més de 500 adhesius reutilitzables impresos en un suport transparent, de manera que, a l’enganxar-los, els insectes s’integren a la perfecció en el seu entorn.
Les il·lustracions de Yuval Zommer són exquisides i artístiques, i inspiren un pensament creatiu alhora que
introdueixen els nens en el món natural.

    REEDICIONS

ARMSTRONG   L’agosarat viatge d’un ratolí a la Lluna
Torben Kuhlmann

Fa molt de temps un ratolí va aprendre a volar..., i va creuar l'Atlàntic. Però, què va passar després? El nou llibre de Torben Kuhlmann transporta els lectors a la Lluna. Seguint les passes de Lindbergh: l'agosarada història d'un ratolí volador, Kuhlmann ens torna a encisar amb aquest llibre, on els somnis estan determinats tan sols per la capacitat d'imaginació, i les més grans innovacions arriben d'un dels éssers aparentment més petits i insignificants.
    Acompanya Armstrong en la seva fascinant aventura per a desmentir la resta de ratolins que es pensa que la Lluna es una bola de formatge enorme. Aquest petit heroi, seguint els consells del vell Lindbergh, tindrà que endinsar-se en l'estudi de l'aeronàutica i de l'espai tot passant per el museu Smithsonià i la Universitat, posant a prova l'enginy amb els seus invents per viatjar a l'espai i a l'hora fugir de la policia que li trepitja els talons. Tot amb la ferma creença de que els seus somnis poden fer-se realitat.


UNA TARDA MANDROSA
Enid Blyton,   il·lustracions de Jamie Littler
Fa tanta calor que els Cinc han decidit passar una tarda de relax. Però la colla no passarà la tarda de pau i tranquil·litat que s'imagina... Qui són els homes de la moto? Podran aturar-los?


LA JORDI VOL TALLAR-SE ELS CABELLS
Enid Blyton,  il·lustracions de Jamie Littler

La Jordi només vol anar a tallar-se els cabells, però topa amb uns lladres. En Juli, en Dick i l'Anna estan massa ocupats menjant gelats per ajudar-la. Qui la vindrà a rescatar?

        OCTUBRE 2017

EL PINGÜÍ BLAU
Petr Horáček

El Pingüí Blau fa les mateixes coses que fan els altres pingüins, però, a causa del seu color, no el consideren un pingüí com ells. «Jo em sento com un pingüí», va dir el Pingüí Blau. «Però no ets com nosaltres», van insistir els altres pingüins, i es van allunyar d’ell. Exclòs i sol en un mar de gel, el Pingüí Blau somia amb una balena blanca que vindrà a rescatar-lo... Podrà convèncer els altres pingüins que és un d’ells?
Una entranyable faula sobre l’amistat i el sentiment de pertànyer a un grup que ens captivarà gràcies a les il·lustracions de Petr Horáček, qui és capaç de crear paisatges antàrtics simplement magnífics.


AZADAH
Jacques Goldstyn

Azadah, una petita nena afganesa, té la sort de conèixer a una fotògrafa alemanya. En el moment en què la seva amiga ha de marxar de tornada a casa, la nena li demana que la porti amb ella, doncs vol descobrir el món, les arts, la literatura..., totes aquelles coses sobre les quals la fotògrafa li ha parlat. Azadah, si es queda al seu país, sap de sobres quin serà el seu futur...
Aquest àlbum de poc text —tan sols el necessari per posar-nos en situació— es revela a través de les magnífiques il·lustracions que conviden el lector a descobrir no només la sinceritat de la relació entre les dues amigues sinó les moltes possibilitats que ofereix el món, tantes vegades silenciades per les armes o per unes lleis i polítiques sense sentit.
Aquest és el particular homenatge que Jacques Goldstyn va voler fer a la fotoperiodista Anja Niedringhaus, assassinada el 2014 a l’Afganistan. Tot i que més que la figura de la fotògrafa es destaca en el llibre la set de coneixement i llibertat que sent Azadah. L’autor és un mestre en l’art de recrear dures i captivadores realitats submergint-se en el cor dels seus personatges que li donen a les seves històries un aire vibrant i esperançador.

 

Altres novetats d'Octubre

EDITORIAL JOVENTUT © 2017
   c/ Provença, 101 ·  08029 Barcelona  
·  Tel. (34) 93.444.18.00  ·  Fax: 93.439.83.83     EN CATALÀ