GRANS DE SORRA

GRANS DE SORRA
Sibylle Delacroix
Traducció de Francesca Martínez

A partir d’un grapadet de sorra trobat al fons de la sandàlia, reviu tot un món; un món de vent i de sol, de xipolleigs i aromes, el món feliç de les vacances i de la infantesa. Les onades, el vent i el sol, els feliços moments de joc i fragàncies. Records que s’escolen entre els dits com la sorra… perquè és l’hora d’anar a dormir i de tornar a la rutina!

Amb llapis de grafit, negre i gris, la il·lustradora ens dibuixa un tendre i poètic àlbum d’una dimensió artística extraordinària.

ISBN: 978-84-261-4556-7     1ª edició  Àlbums Il·lustrats. Per Parlar en Família.    Edad: 3+
Format: 23,5 x 26 cm    32 pàgines     Enquadernat en cartoné

13,46
14,00
 

Sibylle Delacroix va néixer a Brussel·les el 1974. Es va graduar amb menció d’honor a l’escola superior d’art i disseny ERG (École de Recherche Graphique) de Brussel·les, i des de l’any 2000, treballa com a il·lustradora i dissenyadora gràfica. Ha il·lustrat molts contes clàssics, però sempre li ha agradat escriure contes per als més petits. Els seus àlbums estan inspirats en l'observació de la seva filla i reflecteixen les inquietuds i preguntes dels més petits que també fan somriure els pares perquè puguin compartir una lectura còmplice. En l'actualitat viu a Revel, Alta Garona, França.

Web de Sibylle Delacroix: http://www.sibylledelacroix.net/

Ressenyes del llibre Graines de sable: https://aumilieudeslivres.wordpress.com/2017/08/25/graines-de-sable-sibylle-delacroix/, https://autempslire.com/2017/08/graines-de-sable-de-sibylle-delacroix-editions-bayard-jeunesse/

Novetats
Llibres en català

Llibres en castellà
EDITORIAL
JOVENTUT