AQUEST LLIBRE ES MAGIC

AQUEST LLIBRE ÉS MÀGIC
Ashley Evanson

Tens poders màgics, ho sabies? Amb un sol dit podràs realitzar trucs de màgia increïbles en aquest llibre sorprenent. Dona uns tocs màgics a un barret perquè en surti un conill; pronuncia un encanteri per convertir una granota en princesa, mou el dit i fes desaparèixer un vaixell... Però, ves amb compte: els trucs de màgia no sempre surten com s’espera!
Rememorant els jocs de màgia que tothom ha vist alguna vegada, grans i petits podran llegir i rellegir aquest llibre una vegada i una altra a mesura que vagin perfeccionant les seves habilitats màgiques.

ISBN: 978-84-261-4524-6     Col·lecció Àlbums Il·lustrats    1ª edició    Edat: 3+
Format: 24 x 24 cm    32 pàgines     Enquadernat en cartoné

12,02
12,50

Ashley Evanson és autora i il·lustradora d’una coneguda sèrie de llibres anomenats Hello, World. Es va graduar a Brigham Young University en periodisme i més tard va estudiar il·lustració. Ara treballa com a escriptora i redactora de la revista LDS Living. La font principal d’inspiració per als seus treballs és la màgia de la infància. El seu estil és capritxós i nostàlgic. Aquest Llibre és màgic, és la seva darrera publicació. Viu a San Francisco amb el seu marit i els seus tres fills.

Web de Ashley Evanson: https://www.ashleyevanson.com/
Book trailer de This Book is magic: https://www.youtube.com/watch?v=2C6eJFAswRk