EN BRU ES FA GRAN

EN BRU ES FA GRAN
Mònica Peitx
Il·lustracions de Cristina Losantos

En Bru té 10 anys i nota que el seu cos està canviant. El fet és que aviat entrarà en la fase de la pubertat com la seva germana Mia. Descobreix quins canvis experimenta el cos d’un nen durant la pubertat i aprèn tot el que es refereix a l’aparell reproductor masculí. Acompanya’l en la seva aventura de fer-se gran! Escrit per una pediatra-endocrinòloga, En Bru es fa gran és un llibre per parlar dels canvis de la pubertat masculina com a part del procés normal de l’adolescència, i que recalca la importància, en aquesta etapa de grans canvis, de mantenir uns hàbits saludables.

En Bru es fa gran és el llibre germà de La Mia es fa gran, guanyador de diferents premis el 2016 i 2017, como ara el premi Crítica Serra d’Or 2017, premi Jaume Aiguader i Miró (divulgació i educació sanitària) 2017, seleccionat per al Millor Llibre per a més de 9 anys, Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya 2017 i seleccionat entre els Millors Llibres del 2016 per la revista Faristol.

ISBN: 978-84-261-4485-0     1ª edició  Àlbums Il·lustrats. Com i Per Què.    Edad: 10+
Format: 13,5 x 20,5 cm    56 pàgines      Enquadernat en cartoné

10,58
11,00
 

Mònica Peitx és pediatra especialitzada en Endocrinologia i Nutrició, i treballa a Barcelona. El 2008 va escriure el seu primer conte per a nens amb sobrepès i obesitat: El conte d’en Max. L’han seguit El conte d’Aina, sobre la diabetis, i El conte d’en Quim que parla de la talla dels nens. Amb els llibres La Mia es fa gran i En Bru es fa gran, deixa de tractar de trastorns per escriure sobre un procés fisiològic fascinant: la pubertat.

Cristina Losantos és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Des de 1985 es dedica professionalment a la il·lustració, i treballa per a moltes editorials espanyoles i europees. Col·labora regularment amb revistes i diaris, com l’Avui, Cavall Fort i El Tatano. Ha rebut diversos premis, entre ells el II Premi Nacional d’Il·lustració el 1998.

Blog de Cristina Losantos: https://cristinalosantos.wordpress.com/

Ressenyes de La Mia es fa gran: http://bloggersandfamily.com/blog/2016/06/10/mia-se-hace-mayor/, https://www.youtube.com/watch?v=zNEFYPquurs

Novetats
Llibres en català

Llibres en castellà
EDITORIAL
JOVENTUT