LA GUINEU I L'AVIADOR

LA GUINEU I L'AVIADOR
Luca Tortolini
Il·lustrat per Anna Forlati
Traducció de Carlos Mayor

Inspirada lliurement en Saint-Exupéry, aquesta història relata la trobada entre l’home i l’animal. Antoine, un aviador, irromp en el salvatge univers de la guineu a causa d’un accident aeri al mig del bosc. Durant l’accident la guineu queda ferida, però gràcies a la paciència de l’home i al seu respecte per l’animal, Antoine aconsegueix curar-lo i s’estableix un fort vincle entre tots dos. Sense voler-ho, Antoine embarca a la guineu en la seva màquina voladora per descobrir el món dels homes. Tot i ser un món totalment estrany per a ella, la guineu té plena confiança en tot allò que li mostra el seu nou amic. Fins i tot en el violent clima de l’aeròdrom (Antoine és pilot de guerra), l’animal no abandona els seus somnis, i quan el seu amic no torna del seu últim vol no perd l’esperança de trobar-lo. Les il·lustracions d’Anna Forlati encaixen a la perfecció amb el text de Luca Tortolini en aquesta oda a la fortalesa del cor, el coratge i la confiança.

ISBN: 978-84-261-4475-1     Col·lecció Àlbums il·lustrats    1ª edició    Edat: 7+
Format: 25,5 x 35 cm     44 pàgines     Enquadernat en cartoné

 
15,38
16,00

Luca Tortolini va néixer el 1980 i viu a Macerata. Va estudiar a DAMS (Roma). A més d’escriure, es dedica a l’educació i a la promoció de la lectura a les escoles, realitzant tallers i cursos de lectura i escriptura. També és un dels organitzadors del festival Torredilibri i col·labora amb la Comunitat Terapèutica de l’Esperança i amb editors compromesos amb causes socials.

Anna Forlati va estudiar Arts Visuals a IUAV (Venècia) i el 2012 es va graduar en el Màster Illustration for Publishing d’ARS IN FABULA. Porta més de 7 anys dedicant-se a la il·lustració infantil i ha publicat al voltant de 30 llibres il·lustrats tant a Itàlia com a l’estranger.
Ha participat en diverses exposicions internacionals, inclosa la Fira del Llibre Infantil de Bolonya 2014.
Actualment és docent a l’Escola d’Il·lustració ARS IN FABULA a Macerata.