LA CASA DE LA LLUCA

LA CASA DE LA LLUCA
Jane Clarke i Britta Teckentrup

Traducció de Susana Tornero

Enlloc com a casa! Pero la pobra Lluca, una petita cuca de llum, s’ha perdut, i hi ha tantes llums que brillen a la nit que no sap per on ha d’anar... Pots ajudar-la a trobar el camí cap a casa seva?
En aquest brillant àlbum il·lustrat interactiu, els nens poden ajudar la Lluca durant el seu viatge, encoratjantla a volar més ràpid, suggerint-li quina direcció prendre o simplement demanant un desig perquè la petita cuca de llum trobi la seva llar.

 

ISBN: 978-84-261-4469-0   Col·lecció Àlbums il·lustrats    1ª edició    Edat: 3+
Format: 23 x 27 cm   24 pàgines     Enquadernat en cartoné

13,46
14,00

Jane Clarke és autora de més de 80 llibres per a nens, incloent la guardonada sèrie de Gilbert the Great i Stuck in the Mud. També escriu poesia per al públic infantil. A la Jane li agrada visitar llars d’infants
i escoles d’educació primària, li encanten els animals, les passejades pel camp, els fòssils i trobar-se amb els seus fills i nets al Regne Unit i els EE. UU.
Web de la Jane Clarke:   http://www.jane-clarke.co.uk/
Britta Teckentrup va néixer a Hamburg, va créixer a Wuppertal i es va mudar a Londres per estudiar il·lustració i belles arts a St Martin’s College i al Royal College of Art. Ha escrit i il·lustrat més de 90 llibres per a nens, publicats en més de 20 països diferents. Alguns dels seus llibres van ser seleccionats per Booktrust’s Bookstart i entre els seus premis es troben una nominació per al Deutscher Jugendliteraturpreis i una menció especial al Bologna Ragazzi Award. Ha realitzat nombrosos tallers en festivals, com The Edinburgh Book Festival, i les seves obres han estat exposades amb freqüència en fires d’art d’arreu del món.
Web de la Britta Teckentrup:  http://www.brittateckentrup.com/