L'ABELLA I JO

L'ABELLA I JO
Alison Jay

Traducció d’Isabel Llasat

Una abella empipadora entra volant per la finestra i espanta una nena, que l’atrapa i no sap què fer-ne...
Una preciosa història que relata l’amistat que sorgeix entre la nena i l’abella, introduïnt els infants en la interdependència del món natural i el món artificial.
Fent palesa la difícil situació de l’abella en perill de desaparèixer, el llibre mostra algunes accions senzilles que poden ajudar a restaurar la bellesa i l’equilibri del nostre medi.
La difícil situació de les abelles al nostre planeta és un fet més que reocupant. ¿I qui millor per prendre consciència sobre aquesta greu amenaça ambiental que les noves generacions que heretaran la Terra?
Alison Jay ha creat, amb les seves magnífiques il·lustracions que fan gairebé innecesàri el text, un conte sobre la bellesa de les abelles i el seu vital paper al nostre món.

ISBN: 978-84-261-4443-0     Col·lecció Àlbums Il·lustrats. Ecologia.    1ª edició     Edat: 5+
Format: 25 x 25 cm     32 pàgines     Enquadernat en cartoné

12,5
13,00

Alison Jay va néixer a Hertfordshire i va estudiar disseny gràfic a Londres, on ara viu. Ha treballat en totes lesàrees de la il·lustració, incloent publicitat, packaging, editorial i disseny, així com en animació. Ha il·lustrat molts llibres infantils com ara Picture This, William and the night train, The Race, I took the moon for a walk, o el premiat Welcome to the Zoo, que va ser seleccionat com un dels millors llibres de l’any 2009 per New York‘s Bank Street. L’abella i jo és el primer llibre que escriu i també il·lustra.
Portfolio de l’Alison Jay: http://www.childrensillustrators.com/illustrator-details/ ajay/id=1070/portfolio/

Àlbums Il·lustrats
Novetats

LLibres en català
Llibres en castellà
EDITORIAL JOVENTUT