LA TARDOR JA ÉS AQUÍ!

LA TARDOR JA  ÉS AQUÍ!
Albert Asensio

Acompanya l’esquirol Nin i descobreix com canvien el bosc i els seus habitants amb el pas de les estacions. Ets capaç de trobar totes les diferències amb les altres estacions?
Una col·lecció de quatre llibres de cartró dirigida a nens a partir de dos anys per què juguin i descobreixin els canvis que comporta cada estació tot observant els detalls de les il·lustracions.


ISBN: 978-84-261-
-4425-6
Col·lecció Els Primers Llibres de Cartró    1ª edició   
Edat: 2+
Format:
18 x 18 cm    14 pàgines de cartró plastificat

 
7,69
8,00

 

Albert Asensio va estudiar disseny gràfic a l’EADT i més tard realitzà un postgrau d’il·lustració a l’Eina Barcelona (2006-2007) i 2 cursos de dibuix i pintura a Central Saint Martins College of Art and Design, Londres, al 2009. Al 2007 comença a treballar com a il·lustrador per a editorials com Anaya, Joventut, Random House Mondadori, Teide, Cruïlla o Planeta i diaris com La Vanguardia. Fins ara ha rebut un Laus de Bronze pel cartell de Fira Tàrrega 2010 (disseny gràfic de l’estudi Miquel Puig), un premi amb el llibre Kim de Rudyard Kipling, Editorial Joventut, del Banco del Libro de Venezuela i 3 Premis Junceda; per millor coberta de llibre, millor publicitat i millor il·lustració científica respectivament.

COL·LECCIÓ LES ESTACIONS
     Els Primers Llibres

Novetats

Llibres en català

Llibres en castellà
 
EDITORIAL
JOVENTUT