ARMSTRONG L’agosarat viatge d’un ratolí a la Lluna

ARMSTRONG L’agosarat viatge d’un ratolí a la Lluna
Torben Kuhlmann
Traduït per Susana Tornero

Fa molt de temps un ratolí va aprendre a volar..., i va creuar l'Atlàntic. Però, què va passar després? El nou llibre de Torben Kuhlmann transporta els lectors a la Lluna. Seguint les passes de Lindbergh: l'agosarada història d'un ratolí volador, Kuhlmann ens torna a encisar amb aquest llibre, on els somnis estan determinats tan sols per la capacitat d'imaginació, i on les més grans innovacions arriben d'un dels éssers aparentment més petits i insignificants.

Acompanya Armstrong en la seva fascinant aventura per a desmentir la resta de ratolins que es pensa que la Lluna es una bola de formatge enorme. Aquest petit heroi, seguint els consells del vell Lindbergh, tindrà que endinsar-se en l'estudi de l'aeronàutica i de l'espai tot passant per el museu Smithsonià i la Universitat, posant a prova l'enginy amb els seus invents per viatjar a l'espai i a l'hora fugir de la policia que li trepitja els talons. Tot amb la ferma creença de que els seus somnis poden fer-se realitat.
El llibre, amb unes il·lustracions meravelloses i plenes de detalls, acaba amb una breu historia de la navegació espacial, des de les observacions de Galileu sobre el funcionament de l'univers als primers passes de l'home sobre la Lluna
.

Diuen que en un temps no tan llunyà, els nens que jugaven amb naus espacials van començar a somiar en viatjar a la Lluna. Als adults també els va fascinar la idea, especialment a tots aquells enginyers i científics que entenien de màquines i matemàtiques. El problema era que ningú no sabia exactament com fer-ho, ni tan sols en quin lloc de l’espai estava la Lluna exactament; i tampoc si algú podria sobreviure a un viatge d’aquesta mena.
Aquesta imaginativa recreació del primer viatge a la Lluna és, en gran part, certa. Els reptes i les solucions dels problemes; la inventiva i la dedicació; les proves i els fracassos, i sí, també la tragèdia i, finalment, l’èxit, tot això va succeir de forma força similar a la que es descriu en aquest llibre. Més que les mateixes paraules, les il·lustracions realitzades amb gran detall revelen com els primers viatgers de l’espai es van obrir camí gràcies al seu enginy, solucionant els innumerables enigmes del disseny de les naus i els vestits espacials, i finalment van aconseguir arribar fins a la Lluna.
Per a tots aquells que hagin nascut després de 1965 més o menys, aquesta història plena d’ingenuïtat i voluntat indòmita potser no els resulta familiar; és per això que Armstrong ens la conta de nou. Aquest llibre fascinarà als aspirants a astronauta de totes les edats que van a l’encalç de grans somnis i es comprometen a assolir-los, tal com van fer tots aquells que van descobrir com arribar a la Lluna i tornar-ne.
Ad astra per aspera –– Hacia las estrellas a través de la adversidad.
Valerie Neal
Càtedra del Departament d’Història Espacial
Conservadora de Vol Espacial Tripulat
Museu Nacional de l’Aire i l’Espai (Washington), Smithsonian National Air and Space Museum

ISBN: 978-84-261-4421-8     Col·lecció Àlbums il·lustrats    2ª edició    Edat:   7+
Format: 22 x 28,5 cm    128 pàgines     Enquadernat en cartoné

22,12
23,00

Torben Kulhmann és un autor i il·lustrador alemany, apassionat de les invencions curioses. El seu primer llibre, Linbergh. La increïble aventura d’un ratolí volador, va obtenir molt bones ressenyes a la premsa i una gran rebuda entre els lectors. Va ser reconegut amb premis internacionals com el Golden Island Award 2015, el Indiefab Winner 2015, el MGA Book Award 2015 o el Outstanding Internati onal Book 2015, ha estat traduït a més de 21 idiomes, i la seva versió digital animada està donant la volta al món.
Moletown. La ciutat dels talps ja s’ha venut a 9 països diferents i recentment ha estat seleccionat pel jurat de The Original Art 2015 Exhibition de Nova York, seguint el camí per consagrar aquest autor com una gran revelació del panorama de la il·lustració i la literatura infantil internacional.

Àlbums il·lustrats
Novetats


EDITORIAL
JOVENTUT