A VEGADES ELS MEUS PARES S'ENFADEN

A VEGADES ELS MEUS PARES S'ENFADEN
Dagmar Geisler
Gairebé tothom s’enfada en algun moment. Els meus pares són els únics que no discuteixen mai. Que no, que és mentida! No són uns angelets, però normalment estan molt simpàtics i divertits. Encara que alguns dies ja noto que hi ha alguna cosa estranya en l‘ambient ...
Aquest llibre ens apropa al delicat tema de les baralles, i ens mostra com sorgeixen de vegades les discussions, fins i tot entre les persones que s‘estimen, com poden ser els propis pares.
En totes les famílies hi ha conflictes, per malentesos o per problemes a la feina o per estrès. Però si els pares discuteixen, els nens no s’han d’inquietar. L‘única cosa important és reconciliar-se i parlar de per què va sorgir la discussió.

ISBN: 978-84-261-4361-7      Col·lecció Com i Per Què?   1ª edició    Edat: +5
Format:
22 x 27,5 cm    36 pàgines     Enquadernat en cartoné

13,46
14,00

Dagmar Geisler (Siegen, 1958) va créixer a Hessen i va viure en una comuna d'artistes al centre de Frankfurt que es deia la Romanfabrik. Allí va començar a treballar com a il·lustradora i dibuixant, i allí va néixer el seu fill Jonas. Des de petita havia volgut escriure les seves pròpies històries; només havia de trobar el moment. Per fi, a Baviera, on viu des de fa molts anys, va començar a narrar les seves pròpies històries. Ha guanyat diversos premis com la Ploma de Plata concedida pels metges alemanys pel llibre El meu cos és meu o la distinció de la Fundació Buchkunst per la sèrie Wanda.
Lloc web de Dagmar Geisler:
http://www.dagmargeisler.de/

Llibres de Dagmar Geisler
 

Com i Per Què
Aprenent del nostre cos
Novetats
Pàgina Principal

EDITORIAL JOVENTUT