EL PINGÜÍ BLAU

EL PINGÜÍ BLAU
Petr Horáček

Traducció de Raquel Solà

El Pingüí Blau fa les mateixes coses que fan els altres pingüins, però, a causa del seu color, no el consideren un pingüí com ells. «Jo em sento com un pingüí», va dir el Pingüí Blau. «Però no ets com nosaltres», van insistir els altres pingüins, i es van allunyar d’ell.
Exclòs i sol en un mar de gel, el Pingüí Blau somia amb una balena blanca que vindrà a rescatar-lo... Podrà convèncer els altres pingüins que és un d’ells?
Una entranyable faula sobre l’amistat i el sentiment de pertànyer a un grup que ens captivarà gràcies a les il·lustracions de Petr Horáček, qui és capaç de crear paisatges antàrtics simplement magnífics.

ISBN: 978-84-261-4236-8     Col·lecció Àlbums il·lustrats    1ª edició    Edat: 3+
Format: 25,5 x 26,5 cm     40 pàgines     Enquadernat en cartoné

 
14,42
15,00
 

Petr Horáček va néixer a Praga. Sempre va voler ser il·lustrador, preferia mirar les fotos i dibuixos de l’interior dels llibres en lloc de llegir-los. Als 15 anys va entrar a l’Escola Superior d’Art de Praga i va estar treballant dos anys en una agència oficial de publicitat (tot i que en la Txecoslovàquia comunista no hi havia massa joc en el disseny publicitari...). Després va estudiar sis anys a l’Acadèmia de Belles Arts de Praga, on va conèixer a la seva dona amb qui es va mudar a viure a Anglaterra. Va començar a treballar en llibres per a nens quan va néixer la seva primera filla i des de llavors no ha parat. Diversos dels seus llibres han estat guardonats amb premis com el Best Children‘s Book of the Year del Washington Post (pel llibre Silly Suzy Goose) o el Picture Book of the Year d’Holanda (per A New House for Mouse), tots dos llibres publicats en castellà i català per Editorial Joventut.
Web de Petr Horáček:   http://www.petrhoracek.co.uk/

Llibres de Petr Horáček

Àlbums il·lustrats
Novetats

Llibres en català
Llibres en castellà

EDITORIAL JOVENTUT