JO TAMBÉ VAIG SER DINS LA PANXA DE LA MAMA?

JO TAMBÉ VAIG SER DINS LA PANXA DE LA MAMA?
Dagmar Geisler

La Lili, una amiga de la mama, ha vingut de visita. Té una panxa ben rodona i força grossa. —Hi ha un bebè que està creixent a dins! —diu la mama. —Jo també vaig ser dins la teva panxa? —pregunto.
—És clar! —diu la mama. —I la teva panxa era tan grossa com la de la Lili? La mama riu. —Jo crec que la meva panxa era fins i tot un xic més grossa que la seva. Tu eres un bebè molt gran quan vas néixer...
Què pot ser més fascinant que saber d’on véns? Aquest llibre ofereix l’ocasió de parlar sobre un tema molt important als nens que volen saber realment quin ha estat el seu camí. A partir de 7 anys.

ISBN: 978-84-261-4131-6      1ª edició
Col·lecció Aprenent del Nostre Cos (Com i Per Què?)
Format: 22 x 27,5 cm    36 pàgines     Enquadernat en cartoné

13,46
14,00—Mmm, ara ja sé que jo era dins de la teva panxa, i també com vaig sortir. Però com hi vaig arribar?
Just en aquest moment, sentim soroll a la porta. És el papa que arriba a casa.
—Hola! —diu la mama, tota contenta—. La nostra filla vol saber com arriben els bebès a dins la panxa.
—Ahà —diu el papa—. Molt bé, jo t’ho puc explicar.

Dagmar Geisler (Siegen, 1958) va créixer a Hessen i va viure en una comuna d'artistes al centre de Frankfurt que es deia la Romanfabrik. Allí va començar a treballar com a il·lustradora i dibuixant, i allí va néixer el seu fill Jonas. Des de petita havia volgut escriure les seves pròpies històries; només havia de trobar el moment. Per fi, a Baviera, on viu des de fa molts anys, va començar a narrar les seves pròpies històries. Ha guanyat diversos premis com la Ploma de Plata concedida pels metges alemanys pel llibre El meu cos és meu o la distinció de la Fundació Buchkunst per la sèrie Wanda.
Lloc web de Dagmar Geisler:
http://www.dagmargeisler.de/

Llibres de Dagmar Geisler
Com i Per Què?
Aprenent del Nostre Cos
Novetats
Pàgina principal

EDITORIAL JOVENTUT